Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka nerwuska...

Wkurzają mnie kasjerzy z biedronki ...

Polecane posty

Gość malutka nerwuska...

Oni zawsze mówią dzień dobry jak podchodzi nowy klient a po chwili "Dać Pani reklamówkę" ?. Po chwili podają cenę a następnie " dziękuję i zapraszam ponownie". Wszyscy zawsze to samo i to tak mówię że widać że z obowiązku. Wkurza mnie to.

Gość skajp to zło
To ich obowiązek, jak Ci się nie podoba to kupuj w sklepiku osiedlowym, mniejszym sklepie w mieście.

Jakbys laluniu keidys pracowała w takim miejscu to bys wiedziała, ze w takich miejscach istnieje obowiązek aktywnej sprzedazy i one musza to robic bo stracą prace. Jak ci sie nie podoba to zmien miejsce zakupow.

Gość malutka nerwuska...
mam ochotę ich wszystkich powybijać jak muchy :(

ja mowie dzien dobry pierwsza bo to ja podchodze o reklamowke w razie potrzeby prosze-sami nie proponuja

Gość malutka nerwuska...
mam zaburzenia osobowości, nie zwracajcie na mnie uwagi:classic_cool:

Gość facet , który nie ruchał
a mnie rozsmieszają te nowoczesne gówna nowobogackich i nowoczesnych udający, przegrańcy żrący w biedronce z biedy w myśl zasady: wełna nie wełna byle dupa pełna: - a zachowują się jakby co najmniej w Waldorf Astor zakupy robili. prawdziwi bogacze się nie zachowują roszcząco i z pogardą do Ludzi pracujących. szanują pracę innych , min. dlatego tam są bogaci a tu zawsze będzie wsza menda i komenda i kupa golasów dłużników na pokaz kupujących rzeczy , na które ich nie stać by potem nie móc spłacić rat. bydło kupujące w biedronce a na pumeks by se pięty wyszorować jeszcze wam zostanie ?

Gość asienka3242342
a ja pracowałam w biedronce ale ciezko bylo

W "mojej" biedronce jest taka baba, która zamiast normalnie kasować, to rozgląda się, gada do koleżanek, rozsypuje pieniądze, grzebie się :O Ona to dopiero jest wkurzająca :O I u mnie jest regułka: "Dzień dobry, reklamóweczkę płatną doliczyć? Kropeczkę? ... Dziękuję i zapraszam ponownie". Za każdym razem :D

Gość nova miastowa
czy te parówki to one są naprawdę z biedronki , a nie jak wszystkie inne z wieprzowiny?