Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweethormony

JAKA BYŁA WASZA PIERWSZA PRACA ???

Polecane posty

Gość sweethormony

i jakie macie po niej wspomnienia ?

Gość staż w przedszkolu
wspominam miło wszystko oprócz pensji :o:o:o

Gość skajp to zło
miałem 15 lat, zarabiałem 100zł / tydzień. Im wcześniej się zaczyna tym do lepszych rezultatów się dochodzi.

Gość estranged333
rozdawałam ulotki. Miałam wtedy jakieś 15 lat

ja byłem młodszym bibliotekarzem ;) jak nigdy nie nawidziłem czytać książek tak nagle przewrót 180 st;) trafiłem tam na staż..nawet dostałem umowę za "osiągi" ;) skończyłem studia i poszedłem w swój wyuczony kierunek :) jakie wspomnienia? maksymalnie pozytywne, nic się nie narobiłem - czasami popisać ręcznie trzeba było tylko, ale to w porównaniu z pracą na budowie happy-git-malina ;) zwłaszcza jak przychodziły panie latem i schylały się do biurka, aby podpisać wypożyczenie :D fajna sprawa ;) aha..tam poznałem moją wybrankę :) która jest ze mną. W tym momencie u siostry na urlopie;)

w sadzie zbierałam śliwki, miałam 10 lat, zarobiłam 10 zł.. pracowałam od 7 do 18.. to była stawka za dzień. Jak mój ojciec dowiedział sie ile mi babka zapłaciła za dzień pracy to powiedział żebym, tam więcej nie szła

Miałam 16 lat i sprzedawałam opłatki w stroju anioła w Auchan przed Świętami. Pamiętam przerażenie jakiegoś małego dziecka, który zobaczył mnie z puszką coli w ręce :P

15 lat udzielalam korkow uczniowi z podstawowki pracowalam na zmywaku,bylam kelnerka,sprzedawalam pamiatki

Gość sweethormony
grzechen byłoby nie napisać że moja pierwsza praca to było dawanie dupy w galeriach handlowych :classic_cool:

zbierałam ogórki 4 zł za godzinę, miałam 25 zł dziennie byłam nianią w żłobku, :D jestem terapeutą zajęciowym pracuję z niepełnosprawnymi intelektualnie

Gość jdjsllojnbhhh
a ja sprzątałam domy po remontach jak miałam 17-18lat jak miałam 10-15lat wrzucałam węgiel Babci do piwnicy (zawsze 2 tony:))

Gość moja 1 praca
bardzo sie cieszylam ,wyplata byla ok ,ale rpaca shitowska i to doslownie.

Gość a ja zostałam od razu
dyrektorem :-D Były to dawne czasy, pensje jeszcze w milionach, firma nielegalna w wynajętym mieszkaniu.... A co robiłam? Wszystko - od dobrego wrażenia na klientach po roznoszenie ulotek i sprzątanie :-D Miło to wspominam.....

Gość kupię
do kasia - my się znamy!!! jestes z 1985?

a ja pracowałam w restauracji na kuchni za 5 zł na godzine,moge z czystym sumieniem powiedziec,że to była najlepsza praca jaka do tej pory miałam,nie chodzi o kase ale o atmosfere,tam równiez poznałam mojego narzeczonego ;D

Gość aklsdjkdfjk
a ja sprzedawalam tandetny towar np.czajniki bezprzewodowe za 30 zl.okulary do czytania za 20 zl itd. u takiego grubego cygana ktory caly czas chodzil w jednej koszulce.dniowka wynosila 25 zl.

Wychowawca na koloniach. Mega odpowiedzialność, ale i frajda duża :)

Gość gość
Znalezienie pracy przez młodych jest teraz dużym utrudnieniem. Moją pierwszą pracą była praca sezonowa z portalu abpraca.pl. Znalazłem tam dużo bardzo interesujących informacji, ciekawe oferty pracy no i w końcu moje pierwsze zatrudnienie :)

Gość KatieZNadMorza
ja pierwszy raz pojechałam do Francji do fabryki sortowac owoce, praca nie byla bardzo ciezka, kasa byla super jak na pierwsza prace cieszylam sie jak dziecko. nie mialam wtedy zadnych znajomosci wiec poszlam do kilku agnecji i ostatecznie agencja Epser mi pomogła znalezc spoko prace za fajna kasa

Gość magda2873
W Białymstoku Tide Software realizuje obecnie program stażowy dla świeżo upieczonych absolwentów uczelni wyższych. Przyjdźcie do nas i się sprawdźcie :) Ja też tak zaczynałam. Firma jest naprawdę świetna. Mają jasny system premiowania i satysfakcjonujące wynagrodzenie. Tutaj http://www.tidesoftware.pl/o-nas/oferty-pracy można zapoznać się z ofertą.

Gość magda2873
możliwy ostry sex za dopłatą 5 zł,pokój nr 11.

Gość Gogolinka
Moja pierwsza praca to była praca typowo wakacyjna i sezonowa, czyli lodziarnia. Razem z przyjaciółką pracowałyśmy w Limoni, praca z klientami, których czasem było od groma. Mimo wszystko, z perspektywy czasu fajnie to wspominam i do dziś pamiętam co kupiłam za pierwszą pensję - rower :D

Gość gość
Zbiór jagód i zrywanie wiśni. :)

Gość gość
Sprzatanie klatek :-) dobrze mi sie pracowalo nie narzekalam, ale zakochana w szefie bylam wiec zaczynalo sie robic nie zdrowo :-)

Gość gość
Wyjechałam z agencją pracy tymczasowej Human Pro http://www.humanpro.pl/ do Holandii do opieki nad starszą panią. Bardzo dobrze wspominam tę pracę. Staruszka była miłą osobą, wszystko było dobrze zorganizowane, pieniądze zarobiłam dobre.

Gość asiolekkolek
Może coś takiego was zainteresuje http://www.individual.pl ? Praca hostessy czy modelki w takiej agencji stwarza wiele możliwości. Zajmują się poważnymi zleceniami więc spokojnie można się potem pochwalić w cv .