Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stołowa

stosunek w dyskotece

Polecane posty

Gość stołowa

Cześć, mam pytanie czy zdarzyło się wam bzykać np w toalecie na dyskotece albo gdzieś na dworze jak ciepło było? bo ja tyle razy słyszałam o takich przygodach, ale jakoś nigdy mi sie nie zdarzyło. poznaje np kolesia w pubie gadamy itd. potem sie całujemy i oboje juz byśmy chcieli czegoś ale ciężko mi sobie wyobrazić ze co...mam mu powiedzieć chodz do kibla albo"chodz do parku się bzykać? to chyba facet jakoś powinien subtelnie na takie coś zaprosić

Gość Malinowa cytrynka
tak ledwo poznałaś faceta i już mu dupy chcesz dać? wiesz jak cie zaprosić powinien? :D "hej szmato, czas na twój obowiązek"

no dobre maniery faktycznie wymagają, by to facet zaprosił... zwróć też uwagę, że to facet powinien opuścić deskę klozetową przed stosunkiem - jeśli tego nie zrobi, jest burakiem i olej go.

Gość Justysia :)
Nie, nie zdażyło mi się. Ale poczekaj do przyszłej soboty - może coś w tej kwestii się u mnie zmieni :)

Gość lasgo_something
do kibla zapraszac to troche slabo, juz predzej mowia ze zapraszaja "do siebie' albo ze pojdziemy 'do ciebie" zalezy z jakiej to dyskoteki kolesie...

Gość parasolll12
Autorko-rodzice sa na pewno z ciebie dumni:D:D:D:D:D

Gość kasiabb
chcialabyś się zaszmacić ,ale nie wiesz jak.być z kimś w związku i kochać się na plaży ,w windzie,w lesie.... ale nie z kimś nowo poznanym w kiblu!!!! dziewczyno gdzie ty masz mózg,w dupie?