Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keep me funny

kobiety ośmieszacie się

Polecane posty

Gość piczkaxxxxxxxxx
poza tym jesli dziewczyna odkryje przed facetem wszystkie karty od razu to szybko sie taki facet nią znudzi , a tak mozna rozkochiwac w sobie faceta :classic_cool: choc ja osobiscie nie zakładałam maski specjalnie tylko przez to ze sie wstydziłam ale teraz juz jestem soba w 100% a facet i tak za mna szleje :classic_cool:

Gość keep me funny
zakrywanie pewnych rzeczy to coś innego niż granie kogoś innego

Gość keep me funny
mylicie pojęcia drogie panie :)

pzeciez i facei nie są świeci najpierw przed slubem się starają itd wiadomo o co cho... a potem...nic nie robią! siedzą czekają na obiadek i co to nie była masa ze przedtem brali na pizze na disco do kina a po ślubie tylko siedziec w domu to tylko taki przykład ...a ilu jest że graja świetych a po slubie bija zony ! maski maja obie płcie w zależności to jej używa mniej a to wiecej zależy od nas samych

a mi się wydaje, że to samo :) ukrywając wady zkłądasz maskę, jak kobieta makijaż :D

zakrywanie pewnych rzeczy masz na myśli jak facet mówi ze ma drugą żone...i dzieci ..przed ślubem miły skowronek a potem pijak i brutal chyba ze o takie ci tajemnice chodzi:-)

Gość keep me funny
to nie jest to samo zakładając maskę (a kobiety robią to doskonale) kobieta potrafi posiadać różne osobowości i czasami wydaje mi się że to jest naturalna wasza cecha - czyli udawanie całych cech charakteru i zachowania

Gość keep me funny
jaka to o czym ty piszesz to "oszustwo konkretu " czyli odnosi się do zakrywania faktów i często tyczy facetów

Gość piczkaxxxxxxxxx
a moze niektóre kobiety maja bardzo złożoną osobowośc :classic_cool: poza tym nie wszystkie maja takie zdolnosci:P

Autorze pewnie się zawiodłeś i laska cie oszukała bo była inna w rzeczywistości ale uwierż mi bo tak jest facei tez potrafia bajerować kłamać...znam tai przypadek ze chłopak nagadał lasce kompletne bzdury o swojej rodzinie a ta w to wierzyła ....bo był dobrym aktorem...

Gość keep me funny
piczkaxxxxxxxxx właściwie prawie wszystkie to mają i to dlatego czujecie się często niezrozumiane przez faceta :P

Gość keep me funny
jaka mnie żadna kobieta nie zawiedzie - uwierz mi :P a poza tym faceci kłamią inaczej :)

Gość keep me funny
a teraz już czas na mnie kończę pisać moje bzdury i uciekam

jak mówie to zalezy od osoby bez wzglądu czy jet się kobietą czy mężczyzną ktos chce założyć maską proszę bardzo......a powiem Ci tak w sekrecie :)ze facet który mysli ze nabrał kobiete na kłamstwo to ona często o tym wie i już szykuje intrygę ....myslisz ze masz ją w garści a ona już szykuje zemste bo umie tak zagrać ze się nie domyslisz ze ona coś wie i w tym cię poprę bo takie sa kobiety ale maskę zakładają obie płcie:)

a co do nieśmiałości - którą cenisz u kobiet - to nie wiesz o czym mówisz, mężczyzno :o nieśmiałość to kula u nogi, najskuteczniejszy podcinacz skrzydeł i wewnętrzny hamulec jaki istnieje :o z nieśmiałą dziewczyną będziesz siedział w domu lub nudził się powtarzając rutynowe czynności :o to tyle a co kobiet wchodzących w coraz to nowe osobowości - wydaje mi się, że wynika to z ogromnej zmienności, którą charakteryzują się niektóre przedstawicielki naszej płci :) i ja bym tego nie poczytywała za kłamstwo - dzieje się to mimowolnie, każda kobieta próbuje wywrzeć pozytywne wrażenie, czasami aż nadto "wczuwając się w rolę" :D

Autorze Ty nie masz zadnych arguentów tylo "faceci kłamią inaczej" co to za argument?! też tak moge napisać kobiety inaczej kłamią przeciez to trochce logiczne różnimy się hehhe

Gość piczkaxxxxxxxxx
z nieśmiałą dziewczyną będziesz siedział w domu lub nudził się powtarzając rutynowe czynności to tyle eeeee tu tez nie ma reguły :classic_cool: ja jestem niesmiala na poczatku ale tylko w stosunku do faceta ktory do mnie startuje :classic_cool:

Gość keep me funny
NB wiem o czym mówię z nieśmiałością i nie widzę w tym problemu takiego , jak same osoby nieśmiałe jaka opisałem Ci to wyżej , tylko Ty mnie nie chcesz czytać :classic_cool: facet kłamie jeśli chodzi o konkrety (chodzi mi o tych co to robią w necie) facet , który próbuje grać w podobny sposób jak kobieta jest strasznie sztuczny i strasznie szybko go demaskujecie , was natomiast wykryć w tym procederze jest bardzo trudno :) piczkaxxxxxxxxx też mi się wydaje że to tylko do momentu "przelania w dzbanie wody" , potem już leci :D

pisze jesze raz bo chyba nie doszło...ja przeczytałam co napsałeś....:) ale tak wszyscy zakładamy maski a że kobiety trudno rozgryść to wynika z naszej silnej osobowości:-)...a pisałam o tym wyżej co powiesz jak: (i to mówie tez o facetach) zachowują się ludzie tak ze z własną matka rozmawiają w inny sposób z teściowa inaczej z kuplem inaczej z ukochana osoba tez są inni poznając kogoś nowego chcey zrobić jak najlepsze wrażenie więc tez do konca nie jestesmy sobą - udajemy i td ....więc całe życie się zakłada maski....i ja tu sprawdzić kiedy się jest tak naprawdę sobą? tego się nie da sprawdzić

Gość keep me funny
jaka oczywiście że w określonych sytuacjach stajemy się zakodowanymi tworami reagującymi na zewnętrzne bodźce wychowaniem, kulturą oraz poglądami i zasadami , ale to nie znaczy , że musimy robić z siebie paranoicznie odległe mniemanie czy wytwór wyobraźni , prawda? a to niestety zahacza już nie o oszustwo czy kłamstwo , ale idąc dalej o chorobę internetową - i to jest dalej po tej drodze :P

Gość ogólnie nie prawda to jest
ale w małej części się zgadzam

Gość keep me funny
:D

Gość keep me funny
wróciłem żeby wam napisać że w realu też nie dbacie o zdrowie i wolicie udawać :P

autor jest co najmniej ograniczony :classic_cool: niektóre kobiety nie muszą niczego udawać - ja bywam szczera do bólu :D

Gość keep me funny
Lady Kukuk szczera do bólu nie znaczy prawdziwa :P

Gość keep me funny
Lady Kukuk poza tym jeśli jesteś za bardzo wylewna robisz dokładnie to samo co Twoje "ukrywane koleżanki" , z tym , że w inny sposób :P