Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żałosnaaaaaa

napisałam do byłego, jestem żałosna

Polecane posty

Gość żałosnaaaaaa

:O:O:O:O:O::O:O

Gość zdarza sie
a kiedy sie rozstaliscie i co napisalas?

Gość Rybka zwana wandąąąąą
a co napisałaś? opowiadaj

Gość żałosnaaaaaa
roztsalismy sie jakies dwa tygodnie temu a ja mu napisalam dzisiaj ze go kocham i zeby wrócił:O a miałam nie pisac:O

wcale nie, nie jest tak kazdy ma swoje uczucia i dzieli sie nimi z kim wlasnie chce zalosny to on bedzie jak nie odposze lub odpisze cos o d u p e otrzec

a kto kogo zostawił i z jakiego powodu? PS. a moze odpisze? może ten sms nie był złym pomysłem i coś zmieni

Gość żałosnaaaaaa
rozstalismy sie bo dalam mu ultimatum ze albo bedzie sie bardziej staral i poswiecal i wiecej uwagi albo nara:O i on wybrał to drugie ale ja go kocham wiec sie złamałam:O myslałam ze sie zastanowi i zmieni:O a on mnie olał:O ale ja nie moge bez niego zyc:O fuck:O

Gość żałosnaaaaaa
juz pewnie spi wiec dzisiaj nie odpisze:O o ile w ogole:O jestem slaba:O zawsze sie pierwsza łamię:O

wiesz na kazda milosc jest lekarstwo poszukac innej ale to nie zawsze rozwiazanie i trzeba sie baaardzo nad tym zastanowic

Gość żałosnaaaaaa
ale ja nie chce nikogo innego:O sprawa jest tym bardziej skomplikowana ze poszłam w tym czasie 2 razy na piwo z kolegą:O jak on sie o tym dowie to mi nie wybaczy:O

Gość żałosnaaaaaa
jestesmy ok 20, razem prawie 3 lata... kurva to on miał prosić mnie o powrót a nie ja:O

Gość fghfghfgh
napisalas 1 przegralas a tak na serio nie zalezy mu

Gość żałosnaaaaaa
musi mu zalezec:O no kurde:O on jest uparty może dlatego:O a moze się oszukuję ciągle:O kurva:O

"Napisałaś pierwsza przegrałaś" A ja myslę ,ze dobrze zrobiłaś lepsze to niż miałabyś żałować że nie zrobiłaś tego. Zresztą inni mówią ,że nalezy czekac aż on się odezwie pierwszy/ale z drugiej strony co bedzie jesli się nie odezwie? Pomysleliście ,ze moze byc własnie tak? ona czeka na niego on na nią...minie dużo czasu i wszystko przepadnie tak też sie chyba zdarza.Mam rację?

Gość fghfghfgh
przestan biadolic i strzel sie z liscia w twarz za kazdym razem gdy poczujesz sie slaba. sila kobieto sila ma byc w tobie

Gość żałosnaaaaaa
no on jest taki uparty, zrzuci wine na mnie ze znowu sobie cos ubzduralam a ja chcialam tylko wiecej uwagi:O

wiesz, dziwne ze byliscie tyle czasu razem, a on po jednym "wybieraj" po prostu cie zostawił... ale nie pisz 2 smsa! błaganie o powrot jest żenujące.

Gość /FACEPALM
/facepalm

Gość żałosnaaaaaa
w ogóle jestem żenująca w tym związku:O:O:O:O

Gość żałosnaaaaaa
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa tak naprawdę to frajer z niego niezły był.

Gość żałosnaaaaaa
23.57 to podszyw:O

Gość żałosnaaaaaa
no i co teraz:O jak nie odpisze to sie chyba zabije:O jak sie dowie ze sie spotkałam z kolegą to nie wróci:O a kolega tez chyba sobie cos wiecej wyobraza:O kurvaaaa kiedy ten koniec świata bedzie:O

Gość żałosnaaaaaa
Oczywiście, że są dziwni. Chociaż brakuje mi jego... a raczej pykanka z Nim :P ma małą kuśkę, ale jak to mówią "mały ale wariat" ;)

Gość żałosnaaaaaa
zwal sobie i idz spac

Gość żałosnaaaaaa
bardzo smieszne:P

nie daje się tego typu ultimatum, jeśli jest się słabym, bo efekt niestety jest żałosny i odwrotny - pokazuje się swoją słabośc ze zdwojoną siłą. Jeśli facet jest sprytny, to owinie sobie Ciebie wokół małego palca i nie tylko nie wyegzekwujesz tego, co chciałaś, ale to Ty będziesz tańczyła, jak on Ci zagra wierz mi, lepiej dla Ciebie, żeby nie odpisał, a jeśli odpisze, to żeby Ci podziękował za znjomość. Może brzmi nieciekawie, ale w obecnej sytuacji to najlepsze wyjście dla Ciebie. No, chyba że facet jest ...nienachalnej inteligncji i nie wyczai Twojej desperacji ... :P ,