Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żałosnaaaaaa

napisałam do byłego, jestem żałosna

Polecane posty

Gość żałosnaaaaaa
wyczai:O to nie pierwszy raz:O on dobrze wiedzial ze predzej czy później napisze:O bo ja nie potrafię tak długo milczeć jak on:O tylko teraz wchodzi w grę kolega z którym się spotkałam bo tego mi chyba nie wybaczy... wolałabym zeby mi wprost napisał ze to koniec, nie lubię tkwić w takim zawieszeniu:O

skoro masz tego świadomośc, to w takim razie po co dałaś takie głupie ultimatum, które nie tylko nic Ci nie da, ale Cię jeszcze pogrąży? naprawdę nie rozumiem, jak można działać za pomocą swoich słabych punktów, wiedząc, że facet je doskonale zna ...

Gość żałosnaaaaaa
no bo juz nie wiedzialam co robic i jak na niego wplynac:O dzisiaj czuje sie z tym jeszcze gorzej niz wczoraj:O nie wiem co zrobie jak mi nie odpisze:(

Gość nic nie zrobisz ewentualnie
dasz sobie z nim spokój

Gość michasia03
zajebiste ultimatum w sytuacji, gdy ktos leje na Ciebie; a odpowiedz na nie - przednia ;) i Ty jeszcze piszesz do niego, zeby wrocil? nawet jak mu sie nudiz aktualnie i wroci, to znow bedzie Cie olewal, bo wie juz teraz, ze moze zrobic wszystko, a dzieki twoje desperacji zawsze bedziesz chciala z nim byc. Twoja pozycja w tej znajomosci juz jest niestety spalona. Moze byc tylko gorzej. Co za totalny brak konsekwencji, szacunku do siebie. a to ultimatum to szczyt glupoty juz .

Gość michasia03
nie rozumiem dlaczego piszesz, ze wolisz aby ci odpisal konkretnie, ze to koniec, ze najgorzej tkwic w zawieszeniu... nie rozumiem, poniewaz wczesniej piszesz, ze dalas mu ultimatum i wybral opcje, ze wychodzi z tego zwiazku... swoja droga, musial Cie miec dalece w duuupie skoro po 3 latach tak durne ultimatum rozwalilo wasz zwiazek ;) :O macie 20lat? jeszcze kilka podobnych sytuacji mozesz w zyciu napotkac, jesli nie zmienisz siebie.