Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dona706

mam problem , kto odpowie i pomoże?

Polecane posty

Gość ktossss
da się złamać. nawet wiem jak Ci pomóc, ale obawiam się z taką wiedzą i z Twoim IQ mogłabyś zagrozić światu, także przykro mi...

to co masz problem z językiem polskim że martwisz sie ??? Nauczycielka da sobie rade z toba:D nie szczególnie chodzi mi o to żeby móc mieć wgląd do profilu ...wiadomości prywatne itd

Gość hgjhyjukk
wszystko rozumiem, ale po co od razu klamalas, ze jestes po studiach, co?

regres pogadamy za kilka lat znam takich co są pewni siebie i nawet nie wiedza kiedy kobieta ich zmienia' CZYLI CO? życzysz mi źle? ;) skąd ja mogę wiedzieć co będzie z kilka lat? jedyne co mogę zrobić to to iż będę starał tworzyć związek w oparciu o uczciwość i partnerstwo ... czas pokaże co będzie

Gość ktossss
owszem nie znam Cię, ale wystarczająco dużo o sobie zdążyłaś napisać. dziewczyno, nie tędy droga. czy to stracone pokolenie nk, już nie potrafi ze sobą rozmawiać, tylko bawić się w podchody, dochodzenia i tajemnice? infantylność powtarzam, oboje nie dojrzeliście do związku.

ktossss -> wiesz nie znasz mnie wiec nie krytykuj" typowa odpowiedz osoby której brakło argumentów na niewygodną nierzadko prawdziwą krytykę :D

moze zachowuje sie jak szczeniara ale skoro on tak postępuje yo ja sie boje o nas zwiazek bardzo go kocham i nie chce go stracić dlatego taki głupi profil był dka mnie podstawą przynajmniej mialam go jakoś na oku a teraz już dupa nie znam hasła i raczej nie poznam:(

osobie nie osoby jak juz widzisz poprawiasz innych a sam polszczyzny nie znasz i poprawnej wymowy ....:P

moze zachowuje sie jak szczeniara " cieszę sie że w końcu zrozumiałaś :P

Gość ktossss
Dona, profil na nk nie może być podstawą! nie opieracie związku na normalnych relacjach, tylko na wyimaginowanych podejrzeniach. nie możesz wiecznie kogoś śledzić. niszczysz to jak cholera. ale widzę, że Twój chłopak nie lepszy.

osobie nie osoby jak juz widzisz poprawiasz innych a sam polszczyzny nie znasz i poprawnej wymowy ..." dobrze poprawię :) typowa odpowiedz osobie której brakło argumentów na niewygodną nierzadko prawdziwą krytykę i co z tego wyszło? :P masło , maślane :D przeczytaj najpierw , później sie wykłócaj o słowa :) bo w tym przypadku nie masz racji !!! Próbowałaś błysnąć . ale jak zwykle nie wyszło :P

typowa odpowiedz osobie której brakło argumentów na niewygodną nierzadko prawdziwą krytykę Dona, kłania Ci się powtórka odmiany przez przypadki :p

Gość ktossss
wg mnie informatyka - coby w związku nieodłącznie panował ten trzeci - ja, on i internet :p