Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pronto...lkkkk

a mi się odeminiło i nie chcę dziecka

Polecane posty

Gość pronto...lkkkk

Jestem z obecnym mężem już 7 lat (od roku małżeństwo). Po ślubie miał pracę mieliśmy gdzie mieszkać (u jego mamy), więc postaraliśmy się o dziecko-którego oboje pragneliśmy. Niestety dzidziuś umarł w 9tc. Potem zmarł brat męża, który również z nami mieszkał. Mąż zrezygnował z pracy drugi raz (pierwszy jak poroniłam, ze względu że dwa tygodnie w szpitalu lezalam, byl przy mnie). rodzina meza nie dawala nam zyc tam w domu, ponizali, wyorzystywali...itd. od grudnia nie moge zajsc w ciaze. teraz mieszkamy u moich rodzicow bo tamci nas 'wyprowadzili' a tesciowa siedzi sama-chyba zadowolona?! mniejsza z tym. tyle czasu chcielismy dziecko, ja mam juz ciuszki, akcesoria dziece itd. ale zycie sie nam uklada kiepsko. meza nie ma od pon-pt zarabia 1300netto. ja od wrzesnia ide na staz. i pomyslalm ze odlozymy troche kasy i moze by wyjechal...nie wiem. bo on zle sie czuje u moich rodzicow w domu, a ja do niego nie wroce. skoro on jest nieszczesliwy to ja nie chce miec dziecka, zeby sie ono meczylo....dla dobra dziecka. tyle lat chcialam miec dziecka, zazdroscilam innym...a teraz nie chce- ze wzgledu na jego dobro. chore prawda?

Gość Pan Biznesmen
furcząco :)

Gość pronto...lkkkk
poprawka -wyjechali razem

Gość tak mysle
nic na sile tym bardziej ze nie jestescie na swoim. jesli macie mozliwosc wyjazdu i zarobienia na mieszkanie to to zrobcie;-).......napewno nie bedziecie zalowac. dziecko jeszcze zdazysz urodzic....

Gość pronto...lkkkk
no wlasnie tylko ze wyjechac razem to ciezko. ja celuje na anglie bo ja i maz znamy jezyk. mamy tam znajomych. to znacyz ja mysle tak, odlozyc cos kasy (malo bo skad) i wyjechac wprzyslzym roku na sezonowke i moze sie juz gdzies zaczepic za granica? bo na mieszkanie zarobic tutaj w polsce nie ma mowy.

sytuacja nie pozwala Ci miec dziecka wiec to moze dobrze ze Ci się tak odmieniło.. Zrobcie wsyztsko by byc na swoim i dawaj dzidziusia robic:) nawet za kilka lat