Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odświerzaczzzzzzzzzzzz

Czy dziewczyna 150cm wzrostu (17 lat), może się podobać?

Polecane posty

Gość Pan Biznesmen
nie

Why?

Kurwa kolego pytasz sie czy moze sie podobac jak kurwa tobie sie podoba to po chuj zadajesz durne pytanie?!

A po co pytasz? Co boisz sie ze tobie sie podoba ale kolegom nie i wyjdziesz na idiote? Sorry ale nie wzrost jest najwazniejszy, zreszta taka laska moze tez byc ladna i zgrabna wiec nie czaje o co ci chodzi... Tez bym mogla zapytac 'a facet 165 moze sie podobac' albo 'a facet bez miesni moze sie podobac', raczej sie nie patrzy tak strasznie na wyglad tylko jak sie do kogos cos czuje to git a jak nie to nie i tyle...

Gość Monique2222
Może jeśli ma ładną buzię i jest zgrabna mimo swojego wzrostu. ale tak niski wzrost to już raczej nie atut jak mam być szczera i ciężej takiej dziewczynie być uważaną ładną niż tej powyżej 158 np

Gość Monique2222
i skoro się o to pytasz tzn ,że nie masz za dużego powodzenia... sądzę ,że rówieśnikom możesz nie bardzo się podobać ze względu na wzrost bo chłopaki w Twoim wieku często gustuj ą w lalkach barbie , ale za parę lat możesz sie spodobać spokojnie jakiemuś facetowi bo wieku np powyżej 25 lat faceci sa już na ogół poważniejsi niż nastolatki

Gość Monique2222
i może super laską nie będziesz ,ale musisz polubić swoj wzrost jako coś wyjątkowego co Cię wyróżnia wtedy i inni to w Tobie polubią ,a niektórym facetom będzie sie to podobać

Gość akunamatata
bazienka a Ty ile ważysz???? mam podobny wzrost i jestem ciekawa :D:D

nie wiem co to za debilne pitolenie ze dziewczyna 150 nie moze miec faceta powyzej 175 zal ;/ widac ze dla was liczy sie tylko wyglad. ja widzialam wiele par gdzie chlopak byl wyzszy od dzw o ponad glowe, albo ze np. dziewczyna byla wyzsza od chlopaka a to tez nie wyglada pewnie wg was dobrze. dziwi mnie wasze plytkie podejscie typu 'baba bez cyckow jest nieatrakcyjna, baba 150 beznadziejna, baba bez wciecia w talii kiepska' to ja tez moglabym powiedziec 'facet ponizej 175 to nie facet, facet bez miesni to nie facet, facet bez samochodu to nie facet itp' pewnbie zaraz by przyszli jacys kolesie ktorzy by sie zbuntowali i mnie wyzwali od glupiej idiotki ale sami co do kobiet to maja ogromne wymagania,,, ciekawe jak wy wygladacie

Gość akunamatata
bazienka ja waże 51 kilo i tez jestem na diecie od tygodnia :)) a z mala19lodz zgadzam się w 100% :)