Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek-24_1985

zero dośw. z dziewczynami

Polecane posty

Gość kałamaga, długa prosta
mieszkanie z rodzicami po studiach... nie wiem, czy to nie gorsze od braku kontaktu z dziewczynami. No ale to zależy od tego jaką masz rodzinkę. Ja bym na przykład nie mógł, przekręciłbym się psychicznie

"zwłaszcza za takim, który nie ma kasy i nie jest super przystojniaczkiem" Nie bądź tego taki pewny ;) Nie wiem jak możemy Ci pomóc. Może faktycznie zajmij się swoimi emocjami z jakimś specjalistą.

ja mam zupelnie inne zdanie. to kobieta jak chce zawsze sobie znajdzie faceta na seks. chetnych bedzie miala w choooj, jak mniej urodziwa to tez, tyle, ze mniej. facet to ma problem.. przecie to dziewcyzny sa bardziej powsciagliwe. co ma do tego kasa? przeciez nie mowimy o stalym zwiazku tylko o zdobyciu doswiadczenia :classic_cool:

Gość voilaa
no wlasnie, tylko ze ja tu mowie o stalym zwiazku a nie o seksie:O

Gość voilaa
autorze jestes?

a autorowi chyba o jakiekolwiek doswiadczenia chodzi, a nie o zwiazek? :P

A ja mam wrażenie że to faceci zawsze "trafiają" na nie warte nich kobiety :D Drogie panie- zawyżcie samoocenę! ;)

Gość voilaa
a ja juz sama nie wiem o co chodzi autorowi. zaproponowalam mu spotkanie i zmyl sie. chyba jednak nie chce niczego zmieniac:O

Gość tomek-24_1985
jestem jestem kałamaga: mieszkanie z rodzicami specjalnie mi nie przeszkadza. Mamy ze sobą dobre relacje, więc nie ma z tym problemu. nie jestem brzydki, nie mam kasy i na razie nie pracuję, ale to się zmieni.

eeee zeby sie z kims popocalowywac to nie trzeba od razu w zwiazku byc. takie doswiadczenie mozna zdobyc np z kolezanka

Gość tomek-24_1985
voila: sory, ale wolałbym jakąś dziewczynę z doświadczeniem, żeby miała mnie chociaż czego nauczyć.

no to Tomek pełną parą do przodu, skończyłeś studia, szukaj pracy, zbieraj pieniądze i rób coś ze sobą :) może w pracy poznasz jakąś dziewczynę albo w drodze do/z pracy ;)

littlesensitive: żeby poznać dziewczynę w pracy, w drodze z pracy to jeszcze trzeba umieć poznawać. Jak ktoś ma z tym problem, to nawet na kursie tańca nie pozna panienki. Pewnie i tak mi nie wierzysz :)

Gość tomek-24_1985
tak skończyłem studia, tylko że jakie to studia (filozofia). Nie bardzo wiem, gdzie teraz z takim dyplomem szukać jakiejś stałej pracy, bo dorywcze już mnie nie interesują.

filozofia? ooo to wzamian za matzanie kolana zadam ci jedno nurtujace mnie krótkie pytanie, ktore mialam na egz i do tej pory nie wykombinowałam odp :classic_cool:

kałamaga a może trafi na kobietę, która sama pierwsza zacznie rozmowę, takie się zdarzają - na zachętę wystarczy uśmiech i spojrzenie :) tomek po filozofii słyszałam, że można robić wszystko - tak znajoma, która filozofię skończyła mówiła :) pracuje w public relations, myślę, że można podciągnąć jakąś politykę pod to, jakieś zawody społeczne (a nauczyciel?), turystykę może coś takiego?

Gość tomek-24_1985
politykę. Ja w sumie magisterkę pisałem z filozofii polityki. a w tym public relations to co się tak konkretnie robi.

littlesensitive: żeby trafić przypadkowo na ulicy na kobietę która sama zacznie rozmowę i będzie miała ochotę na znajomość to trzeba by mieszkać poza Polską. :)🖐️

Gość Cysio miszcz
Jam mam tak samo jak ten gość autor tematu, tylko że mam 18 lat. Nigdy nie dotykałem dziewczyny, nie trzymałem za rękę, nigdy z żadną się nawet nie spotkałem i nie rozmawiałem dłużej niż 5 minut.

tomek pracuje ona w marketingu zajmuje się pozyskiwaniem klientów i utrzymywaniem dobrych stosunków między firmą, a klientami :) czy czymś takim :) ogólnie chodzi o to, żeby dbać o stosunki między firmą, a jej klientami

Gość tomek-24_1985
littlesensitive: nadal nie wiem, co tak praktycznie robli. Dba o dobre stosunki. Nie wiem, śmiać się czy płakać.

wiecie gdzie jest problem autora? jak się znajdzie taka tzo sie z nim popocalowywac chce jak voila, albo taka ja co chciala dac sie za kolanko pomatzac, to nas zwyczajnie zlau :classic_cool:

Gość tomek-24_1985
bo z tym macaniem to chyba jakieś żarty.

tomek :D mam Ci dać jej nr tel, żebyś z nią porozmawiał? :O:P chodzi o to, że umawia się na spotkania do klientów, przedstawia nowości, promocje, organizuje spotkania firm, jest takim pośrednikiem/mediatorem :) naśmiewać się raczej nie masz prawa, bo sam nie pracujesz :) to nowy typ pracy - public relations bardzo rozwija się w Polsce i będzie potrzeba dużo osób do tej branży, a jest w tym również dużo możliwości finansowych.

Gość tomek-24_1985
pr to robota dla dziewczyn. Nie chcę takiej pracy, bo dla mnie to nudy