Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kałamaga, długa prosta

Chyba nie mógłbym być z dziewczyną, która miała

Polecane posty

bujne życie erotyczne. :o🖐️ Uważam, że to mężczyzna powinien mieć większą wiedzę na te tematy, nie chciałbym aby moja luba była bardziej obeznana. A wy jak sądzicie?

ja bym nie chciala prawika... za zadne skarby.... to najwieksz porazka pod sloncem :P

Gość kałamaga, długa prosta support
Artefakt_Diabła, waż słowa - nie rozmawiasz ze swoim rozpitym ojcem 🖐️

zgadzam sie z coralick ->> zdecydowanie prawiczek jest do dupy. Taka typowa ciota w łóżku dlatego ja cieszę sie że trafilam na doświadzonego:)

Gość no ale sam jakoś to
doświadczenie musisz zdobyć i pewnie zdobedziesz z dziewczynami, które mają bujne życie erotyczne... S)

można też zdobyć doświadczenie z dziewczynami, które nie mają takiego bujnego życia. Mnie to po prostu onieśmiela.

no tak, ale ty je przepchasz pare razy i one juz takie swiete nie beda i co sie ostatnie dla ich potencjalnych mężow? dziewczyna z bogatym zyciem seksualnym. egoista z ciebie :D :classic_cool:

nie obchodzą mnie ich potencjalni mężowie. Jestem hetero.

Gość No to nie licz że
spotkasz porządną dziewczynę, no chyba ze ona juz zostanie Twoją żoną. Bo taka szanująca się, bez bujego życia seksualnego na Ciebie nie poleci, bo bedzie czekać na tego jedynego zeby to Jemu dać swoją cnotę.

nie rozumiem twoich intencji

nie interesuja cie? ahh to niech zaczna, bo sam na swiecie nie zyjesz i ktoś zamiast ciebie bedzie te kobietki ruchal, jak ty bedziesz szukal sobie dziewicy do przygodnego seksu :D

czyli co zakochasz sie i rzucisz laske bo miala wiecje pratnerów do Ciebie ?:D haha a teraz sie zastanow jakby ona Cie przez to rzuciła?! kij ma dwa końce. Swoją drogą jak nisko upadłeś zeby tak ratować swoje EGO.

Gość No to nie licz że
porządna dziewica, a przygodny seks, to sie raczej wyklucza. Bo wtedy juz nie bedzie porzadna.

Gość Pseudonim dla mnie.
A niby jak meżczyzna powinien zdobywac to doswiadczenie, jak nie z kobietami? Jak to sie mowi- " co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr", kazdy ma jakas przeszlosc i co z tego? ja nie tlumacze sie mojemu partnerowi z moich przezyc erotycznych kiedys, bo nie mialam nawet pojecia o jego istnieniu....

Gość pytajnikoman
policz kurwa tępaku i myśl logicznie. skoro każdy facet ma mieć super doświadczenie z kilkoma a kobieta żadnego najlepiej to sobie kurwa zadaj pytanie czy jest to statystycznie wykonalne żałosny koniobijco....