Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na drugie mi Artur

Moja dziewczyna mnie oniesmiela, mam przez nią kompleksy.Pomocy

Polecane posty

Gość na drugie mi Artur

gdy się poznalismy pomyslałem,ze jest fajną, ladną skormną dziewczyną, a teraz? Gdy już sie dłuzej znamy pokazała jaka jest. Jestem kierowcą, ona pisze mi takie smsy: mam na ciebie ochotę, chciałabym possac Twoją pałkę, albo ostatnio pojechalismy do miasta ona zaczęła mnie piescic reką, kazała stanąc powiedziała,ze chce bym ją wział od tyłu w lesie. Ona mnie tak oniesmiela, te jej pomysły. Ona mnie musi prosic o seks a nie ja ją, ciesze sie ale mam kompleksy ze nie sprostam jej wymaganiom, na poczatku gadalismy o naszych doswiadczeniach seksualnych, nie miala ich duzo (nie okłamała mnie na pewno) powiedziała,ze chce realizowac swoje fantazje, ze sie mnie nie wstydzi,mówi,ze zawsze marzyła o ostrym seksie do braku sił,a ja sie zwyczajnie boje,ze jej nie zadowalam, normalnie nimfomanka. A tak to jest normalną superdziewczyną, którą kocham...

Gość na drugie mi Artur
Nie mysle nic zlego o niej, jest cudowna ale pierwszy raz mam taką kobiete, ja jej nie dam rady to taka dominatorka

Gość na drugie mi Artur
Ona mnie prosi o klapsy, o to,ze mam jej paluszek wsadzic w pupe, kaze mi sie lizac, na spacerze bierze mnie za drzewo i robi po prostu loda... Jestem w szoku. Nie moge pracowac, dostaje smsy juz z rana typu: jestem taka wilgotna, ide sie pobawic cipką, wieczorem musisz mnie zerznąc.