Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość derulo

Chłopiec czy Dziewczynka

Polecane posty

Gość derulo
Ja na razie jeszcze zastanawiam się nad wózkami... mam kilka opcji do wyboru. Nie mogę też szastac pieniędzmi bo mój facet dwa tygodnie temu mnie zostawił samą- jak on to mówi z PROBLEMEM.

ja jestem w 27 tyg i na zdjeciu nic mi nie wystaje :P a miedzy nogami jest biala kreseczka jak dla mnie cipuszka jak nic

derulo - no to współczuję takiego faceta. Ale Ty się trzymaj dzielnie. Wszystko będzie ok, teraz masz również nas - pomożemy choćby psychicznie ;)

Gość derulo
Dzięki, dzięki... Jak na razie to się trzymam chociaż on cały czas dzwoni żeby mnie podenerwowac.. Już teraz myślę o moim dziecku:)

Ja bym nie odbierała tych telefonów, żeby się nie denerwować. Trzeba dbać o dzieciątko. Skąd dziewczyny jesteście? Ja jestem z Zabrza, mam 28 lat.

Gość derulo
Dobra wiem że mała-myszka chce nazwac syna Michał (tak jak mój chłopak), a ty bella?

Ciekawe kiedy poczujemy pierwsze ruchy dziecka. To Wasza pierwsza ciąża? Bo wtedy podobno później się wszystko czuje. Ja już bym chciła, bo w sumie to trudno mi uwierzyć, że coś tam we mnie siedzi ;))

Gość derulo
Do małej myszki mam 21 lat to moja pierwsza ciąża jestem z pomorza - okolice Gdyni:)

Ja chciałabym poczuc ruch dziecka, to musi byc wspaniałe uczucie. W końcu będę naprawdę czuc że kogoś noszę pod sercem:)

ja jestem z Gliwic :) tez pierwsza moja ciaza, ruchy zaczelam czuc jakos w 20 tyg ale wcale nie tak jak to opisuja ze niby mtyle w brzuchy tylko troche tak jakbym miala niestrawnosc i cos tam mi sie w brzuchu przelewalo, a teraz to tak sie czuje jakbym polknela kule z ryba i ta ryba by mi sie obijala o sciany brzucha heh tylko to taki raczej spory karp niz zlota rybka

no wiec nie nastawiajcie sie jakos na cudowne przezycia bo ja sie rozczarowalam

Ciekawe, wszyscy mówią że to takie motylki ty pierwsza mówisz inaczej. Ciekawe jakie będą moje odczucia:)

Dziewczyny, dałam wcześniej 2 zdjęcia maluszka, jak myślicie, będzie chłopak? mój mąż już w 9 tygodniu "widział", że będzie chłopak na usg. Moja gin się śmiała, ale teraz wychodzi, że chyba miał rację.

no napoczzatku mozesz cos czuc a wcale nie poznac ze to wlasnie dzidzia cie kopie, tak jak mowilam jakbys miala niestrawnosc :) heh teraz juz dzidzia ma swoj rytm dnia i daje znac o sobie zawsze rano a potem jak ide spac, wtedy jej spiewam kolysanke i sie uspokaja troche, ale ogolnie to czuje ze bedzie maly lobuziak

Uuuu to ja jestem tu najmłodsza, ale przynajmniej moje doświadczenia pokazują że mam trochę więcej:)

mysza no tak jak pisalam wczesniej u mnie na zdjeciu nic nie wystaje, a u ciebie wyglada na faceta z reszta łatwiej pomylic dziewczynke z chlopcem niz na odwrot.

Gość stara
Ja jestem w 17 tyg i beda blizniaki.

Gość stara
Derulo wspolczuje faceta. Ja sama pogonilam bo byl do niczego. Mam nadzieje ze beda dziewczynki,jutro usg:) Mam 34 lata.

Bela i Mała fajnie mi się z wami pisze nie chce tracic z wami kontaktu:)

Stara-- ja dopiero teraz zrozumiałam to że on nie nadaje się na ojca mojego dziecka... Ja mam nadzieję że będę miała synka:)

:) derulo lepiej teraz niz pozniej. jakby dzidzius juz poznal tate i sie przywiazal byloby ci trudniej podjac decyzje a tak bedziesz miec swojego dzdziusia i bedzie on dla ciebie calym swiatem :)

Bella tylko on mi ciągle mówi że i tak będzie widywał dziecko. Bo pójdzie do sądu i każdy sąd mu pomoże.

Gość stara
derulo moze widywac 2 razy w miesiacu. Moj doradca powiedzial zebym nie dawala dziecku nazwiska po ojcu i zadnych praw rodzicielskich. Moim zdaniem jak sie facet wykaze to wszystko mozna zmienic na jego korzysca w druga strone juz nie odkrecisz.

Gość stara
Ale facet ma tupet chce sie widywac z PROBLEMEM jak tak mowi o dziecku?