Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszłamamuśka27

jakie imię ładniejsze Zuzanna czy Nikoletta?

Polecane posty

Gość przyszłamamuśka27

Jak uważacie, chciałabym dać córeczce te 2 imiona, tylko nie wiem które ma być pierwsze, bo bardzo mi się podobają oba imiona.

Gość alvia
Nikoletta jest koszmarne, Zuzanna takie sobie, Zuzia nawet mi się podoba, ale ostatnio jest dość częste.

Gość żadne mi sie nie podoba jakoś
ale wybrałabym już Zuzie bo ta Nikoletta jest koszmarna.

Gość laleczkaaaaaaaaaaaaaaaa
Zuzia jest śliczne

Gość przyszłamamuśka27
mi się podoba Zuzia, a tatusiowi Nikoletka i mamy problem

Gość derulo
A sprawdzałaś znaczenie imienia Zuzanna? Ja tez chciałam Zuzanna ale po przeczytaniu znaczenia już nie chcę:)

Gość przyszłamamuśka27
wszyscy przyszli wujkowie malutkiej chcą Nikoletkę, a ciocie Zuzie, oj mamy dylemacik

nikoletka jakoś mi się dziwnie rymuje z pewną częścia męskiego członka :o :P albo kojarzy z nikorette - tymi specyfikami dla palaczy. zuzia- lalka nie duzia :o

Gość znaczy kwiat lotosu
to egipskie imię.

Gość przyszłamamuśka27
to mi nie pomożecie za bardzo, czytałam znaczenie imionka Zuzanna, jest bardzo rozlegle opisane i nie przeszkadza mi ono. Z kolei znaczenie imienia Nikoletta mi się nie do końca podoba

Gość przyszłamamuśka27
pracuję w przedszkolu i miałam teraz w grupie Zuzię i Nikoletkę i obie dziewczynki charakteryzowały się ogromną siłą, charyzmą i inteligencją. Ciężko jest mi teraz brać pod uwagę inne imiona, które nawet mi się podobały, bo niestety za bardzo mi się kojarzą z dziećmi noszącymi te imiona(niestety nie do końca dobrze mi się kojarzy większość innych popularnych imion)

Gość pancernica
Obydwa brzydkie jak dla mnie

Gość mnie sie podoba ........
Nikoletta - super imie na pewno bardzo ogryginalne

Gość mnie sie podoba ........
a ta Zuzanna to takie oklepane ze az sie niedobrze robi - gdzie sie nie odworce to Zuzia jakis koszmar tak samo z tymi Julkami - pelno ich na placu zabaw

Gość przyszłamamuśka27
Zuzia mi się podoba, bo jest takie słodkie, z kolei Nikoletta jest właśnie rzadko nadawane. Zuzia bije rankingi popularności - to 3 najczęściej nadawane imię w Polsce, troszkę mi to przeszkadza. Ja sama mam bardzo oryginalne imię, bardzo rzadko nadawane, które dzięki temu lubię, chociaż jak byłam dzieckiem to nie lubiłam swojego imienia a teraz je uwielbiam.

Gość liczbapi
mi też nikoletta kojarzy się z plastrami z nikotyną. Wolałabym Zuzie.

Gość jkhfjjjjjjjjjjjjj
zuzia-tak sie teraz nazywa kazda dziewczynka ewntualnie julka, a nikoletta ło matko straszne prawie jak nikola, a to mi sie kojarzy z patologia. bedziesz miała dziecko czemu nie chcesz mu dac jakiegos wyjatkowego imienia???? tylko takie bezpłciowe i oklepane???

Gość screfrvt
żadne

Gość słodka:*
Oba imiona są ładne,lecz ja osobiście mojemu dziecku dałabym na imię Nikoletta można ładnie zdrobnić to imię np: Nikuś,Niki,Nikolka,Nikolcia i wcale to imię nie kojarzy się z nikotyną czy Bóg wie z czym!!! Mam koleżankę,która ma na imię Nikoletta i bardzo wszystkim zarówno moim jak i jej znajomym się podoba!!!!!!!!!!!!

Gość matatek
ja uważm ze Nikoletta jest dużo ładniejsze i wcale nie kojarzy się z czymś nie przyzwoitym

Nikoletta jak dla mnie za wymyslne i troche wygląda jak próba zrobienia "czegoś innego" z nikoli Zuzanna ostatnio dość popularne Zuzia - słodkie zdrobnienie, ale potem Zuza z kolei za zimna jak dla mnie z tych dwóch Zuzanna ale poszukałabym jeszcze czegoś innego

Gość mamuśka, żartujesz, prawda
?? z tą Nikolettą :o Jak dla mnie za bardzo wymyslne, straszne, koszmarne, patologiczne :P

eh a podaj jeszcze jakies inne imiona które Ci się podobają ;) Nikoletta fajnie brzmi wypowiada się ale ja bym nie chciała mięc tak na imie :) zuzia troszeczke przejdzone ostatnio ;)

spośród tych dwóch to Zuza ładniejsze ... Co do Nikoletty to trzeba się zastanowić jak będzie brzmiało z nazwiskiem ... nie ma nic gorszego jak Simona Kiełbasa ... albo Mściwosz Gniewosz ...