Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnes@

Mój pierwszy raz i zero przyjemności..

Polecane posty

Witam. Mam 17 lat i przeżyłam wczoraj mój pierwszy raz.. Nie miałam z tego przyjemności tylko bolało. Z moim chłopakiem pieścimy ssie od roku i prawie za każdym razem dochodziłam.. Ile potrwa zanim zacznę z sexu czerpać przyjemność? dziękuje za wszystkie odpowiedzi;)

Gość sara0909
no przecież to indywidualna sprawa.. może nie byłaś zbyt mocno podniecona (vide: za słabo nawilżona).

Gość kameliaaaa
Mój pierwszy raz był straszny- bolało....:( ale po paru miesiącach sex stał się przyjemny, czasem mi wszystko drętwieje jak przed orgazmem ale pełną satysfakcje i odjazdowe orgazmy mam tylko dzięki łechtaczce:P

Dodam że mój chłopak też twgo prędzej nie robił.. więc cóż będziemy musieli ćwiczyć;)

na kazdego przyjdze czas ...kazdy jest inny . i nie dziw sie ze cie za pierwszym razem bolało dłuzo dziewczyn ,tak ma za pierwszym razem .ale tak szczerze mowiac mnie moj pierwszy raz wogole nie bolał ...musis poprostu sie skupic .i popros swojego chłopaka zeby sie bardziej rozgrzewał . i jest jeszcze jedna rzecz bynajmniej ja tak mam ,szybciej sie podniecam jak on w trakcie stosunku mocno mnie przytula czasami lekko pociagnie za włoski całuje mnie przez cały czas ...i tez uwielbiam jak mnie całuje po piersiach i je dotyka ...porozmawiaj ze swoim chłopakiem zeby tez tak zacza robic ,mowie ci nie pozałujesz .....i pamietaj skup sie.....