Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eweliiiiii

CZY TO NORMALNE ZE MAM TAKI OKRES??

Polecane posty

Gość eweliiiiii

Wczoraj powinnam dostac okres nie dostalam! ale gdy wlosylam paca TAM mialam go brązowego a na podpasce nic! Dzisiaj rano juz mam normalnie na podpasce i czerwone, ale zawsze w 1 dzien baaaardzo mnie bolalo i mialam tego baardzo duzo a teraz ani nie boli i jest mniej! miesiąc temu kochalam sie z chlopakiem ale wiem ze nie zaszlam bo sie zabezpieczylismy i pozatym wczoraj robilam test-negatywny! czy to normalne ze mam tak inaczej okres? czy wy tez zcasami macie inaczej? prosze o odpowiedz bo wizyte u gina mam za ponad tydzien i nie wytrzymam boje sie ze cos mi sie dzieje:(

Gość polejkola
Ciąża dziecko drogie. Rwą Cię piersi?

Gość eweliiiiii
ale wiem ze nie jestem bo robilam test pozatym nie ma mozliwosci ja mialam globulke a chlopak prezerwatywe i jeszcze wyszedl przed wytryskiem nie da rady !! dlatego sie martwie ze jakies torbiela mam albo cos! nie nasmiewajcie sie bo ja sie boje raka! moj tato zmarl na raka i dlatego sie tak boje a wy sie nasmiewacie;/

nic się nie przejmuj. ja też tak miałam parę razy. zawsze miałam bolesne i obfite miesiaczki(przynajmniej w ten 1 dziń) a ostatnio mam tego mniej i nie boli. czasem dopiero w 2 dzien naprawde czuje ze mam okres. Więc bez obaw;)

a ile masz lat? bo ja 17. Często tak jest u młodych dziewczyn. moje uzynki tez mi sie na cos takiego skarżyły. Nie przejmuj sie stes nie jest tu potrzebny;)

Gość eweliiiiii
dziekuje za odpowiedz:) mam 18 lat;) ja sie bardzo boje dlatego sie stresuje :( dzięki!