Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bartulka25

Co o tym myśleć - Kocham ją bardzo i jest niby dobrze ale ..

Polecane posty

Witam, Pisze do was z takim pytaniem jestem z kobietą rok czasu. Jestem z dziewczyną pół roku. Kochamy się. Ostatnio wyszła taka sytuacja że mieliśmy iść razem na wesele ale problem zrobił się natury takiej, że jej babcia mnie nie toleruje. Więc moja dziewczyna napisała mi że niestety nie pójdę z na to wesele. Sprawa skomplikowała się w momencie gdy mój kumpel zobaczył ją z innym jej znajomym że idą na wesele. Dowiedziałem się od niej że to jest jakaś też rodzina jej i że został on zaproszony. Oni chodzili kiedyś do klasy. Niestety bardzo mnie to zabolało bo nawet poszła z nim na poprawiny zauważyłem ją jak szła z nim. Później niestety miała pretensje dlaczego ją sprawdzam i jej nie ufam. Ona ma również ciężko sytuację z rodzicami. Teraz jest wszystko ok ale jak pomyśle o tym gościu to mnie zalewa. Co o tym myślicie może jestem zbyt przewrażliwiony ?

Gość hm.. ciężko powiedzieć
cos więcej.. mogę jedynie odnieść to do mojego przypadku, spotykałam się z facetem 2 miesiące, był dla mnie ważny.. wszystko zepsóło się kiedy jego znajoma zaprosiła go na wesele.. teraz są razem... wiesz nie ma co wyrokować ,ale pogadaj z Nią, że czujesz się niepewny, dlaczego jego zaprosiła itd :/ ? rozmowa powinna rozwiać Twoje wątpliwości

Gość no to ładnie !
teraz powodem jest babcia, potem wujek, na końcu rodzice ?? babcia jej wybiera z kim ma się spotykać, bez przesady !

Szczerze jej babcia jest nawiedzona ona od małej była pilnowana strasznie no ale zapewnia że mnie bardzo kocha.

za bardzo chcesz dostrzec coś złego; takie zachcianki mogą sie ziścic, kiedy myslisz o tym intensywnie - to tak jakbyś się modlił o zdradę

a tak w ogole to ciezko Cie zrozumiec. w pierwszej linijce napisałes 2 sprzeczne sobie zdania. To jestes z nia pol roku czy rok??