Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no dlaczemu nooo ?

Dlaczego nadwaga dyskryminuje dziewczyne w oczach fajnych facetów ?

Polecane posty

Gość no dlaczemu nooo ?

Przecież liczy się wnętrze a nie wygląd, kiedyś wszyscy będziemy starzy więc dlaczego taka mała rzecz dyskwalifikuje dziewczyny ?

Kolejna hipokrytka... Skoro tak głęboko wierzysz, że liczy się wnętrze a nie wygląd to naprawdę musisz być albo hipokrytką, albo głęboko wierzysz w ideały i wyższe wartości, których nie ma. Nie stworzy się udanego związku patrząc tylko na wygląd, co nie znaczy, że nie ma on wcale znaczenia. Wygląd jest ważny - mniej lub bardziej dla każdego, jeżeli mówi, że jest inaczej to kłamie:D

Gość 567898765
samo słowo NADWAGA ,czyli coś nie tak.kto by chciał mieć spoconego kaszalota? chociaż są takie zboczenia ,ze gosc woli grubą

Gość asdfghjkytrfvb
staszku, dlaczego uwazasz, ze osoby otyłe są leniwe?

Gość znawca_kobiet
jak się jest mlodym trzeba być ambitnym i nie brać jakichś odpadów z eksportu.po 40 no wtedy niekiedy trzeba przymknąć oko i brać co się w łapy pcha,wtedy grubas przejdzie

dlaczego tak uważam? bo jak chciałyby to mogłyby zaczac ćwiczyć i zrzucić parę kilo, i oczywiscie nie robic tego dla faceta tylko dla siebie. a nie najlepiej wpierdalac słodycze itp, a pozniej narzekać na swoj wygląd

Gość z tych samych wzgledow
co faceta grubego dyskwalifikuje w oczach kobiety ...

Gość NieLubięJeździć
A kto by chciał , wiecznie spoconą , leniwą , żrącą wszystko co znajduje się w pomieszczeniu krowę ? I jeszcze te fałdy sadła :O

Gość stanisław321123
niektore grubasy niedość ,że mają wielkie dupska to jeszcze tak nisko nad ziemią,ochyda,pełzną miastem a ja tak idę za nimi i myślę "jak bym cię tak w dupe kopnął"

a to się nazywa dyskryminacja osób z nadwagą, badz innym problemem, nadwaga nie zawsze jest efektem zaniedbania, czasem jest to choroba genetyczna badz jakas inna, przyjmowanie sterydów, hormonów. różnie na różne rzeczy organizm reaguje, ale tez nie oszukujmy sie jak ktos non stop zjada chipsy, fast foody, popija cole, piwo, i widzi ze jest sie grubym to tak jest. wiem, bo sama mialam kiedyts z tym problem, teraz ogrniczylam piwo, do dwoch w weekend, czasem wcale, a fast foodów się wyrzekam, moja waga narazie nie drgnela ale tez nie idzie w gor jak to bylo za tamtych czasów. Jestem osoba wysoką bo mam 180 cm wzrostu i waze 85 kg, wiec tego tak bardzo nie widać, aczkolwiek jestem wszystkiego świadoma. :) powodzenia teraz w wyzywskach i przykrych komentarza na ktorych stac wiekszość kafetowiczów

Gość stanisław321123
wiecie ,ze grubas to tyje nawet od patrzenia na jedzenie.grubasy są postrzegane jako ociężałe psychicznie.szef zawsze wybierze szczuplejszą i nie dlatego ,że na nią leci

Gość callendario
do autorki zwiazałabyś się ze 120 kg facetem??

Gość NieLubięJeździć
I jeszcze grubasy są wredne . Rzucają się na szczupłe kobiety jak psy .

Gość matacz...
nadwaga chorobą ?? byc moze , ale to by znaczylo , ze w oswiecimiu same zdrowe osoby były :)

Gość worekkartofli
180 i 85 ale musi być z ciebie wielki babus.teraz wyrzekasz się zarcia.poczekaj wezniesz slub ,znajdziesz naiwniaka i waga tak poleci ojej juz to widzę ,ale bedzie z ciebie monstrum

Gość callendario
nie no nadwaga jest chorobą u może 5% otyłych. reszta to poprostu lenistwo, pochłanianie wszystkiego na swojej drodze i jeszcze raz lenistwo

Gość ktossss
powiem Ci, że znam 3 fajne, młode związki, w których kobieta ma faktycznie dużą nadwagę, ale nie mam pojęcia jak się poznali. mam jednak wrażenie, że w wypadku nadwagi nie wpadnie się w oko od razu, trzeba poprzebywać w swoim towarzystwie i wtedy jest szansa na na dostrzeżenie tego "wnętrza" ;) i najważniejsze- jeżeli kobieta ma nadwagę i tego nie zmieni to powinna dbać o siebie: włosy, twarz, ciuchy wg bardziej niż te szczupłe. ale chyba wszystko jest do zrobienia ;)

Gość ktossss
wg mnie*

a ja mam faceta od czterech lat i wczesniej na brak powodzenia nie narzekalam, wiec reguły nie ma. Jestem zadbana kobietą i to mi daje plusy!

Gość no dlaczemu nooo ?
Nic nie pisze bo czyta co piszecie i .... łapie się za głowę z powodu waszej głupoty :-o Nadwaga takiej pusi nie jest zależna od niej. Albo to choroba, albo geny. A wy od razu obrażacie. Tylko to potraficie ? Jesteście żałośni :-o A co do facetów z nadwagą, wybaczcie, ale zdecydowanie lepiej wygląda puszysta dziewczyna niż zapasiony facet. Kobiecie przystoi mieć więcej ciałka co pokazuje większa ilość puszystych dziewczyn nad spasionymi facetami :-p

Gość callendario
hahaha ten cytat mnie rozwalił Nadwaga takiej pusi nie jest zależna od niej \prosze cie!!! Nie wcale nie zalezy od niej. Kilka lat temu wazylam 98 kg. Dzis mam 55. Co? Mozna?? Jak sie chce to mozna. Ale jasne lepiej sie tlumaczyc chorobami, genami i nie wiem czym tam jeszcze. Zalosne:o

Gość 09870980900
callendrino i tak kiedys będziesz pasztetem. wiesz dobrze ,ze organizm zapisuje najwyzszą wage i stara się do niej wrocić.poza tym komrki tłuszczowe z kodem odpowiednim dla grubasa pozostają uśpione i czekają

Gość callendario
hehehe tak jasne mow mi tak jeszcze:D zazdrosnica. I nie martw sie nie wroce do swojej wagi.

Dla mnie liczy sie wnetrze i wyglad . Kobieta z nadwaga jest dla mnie asexualna , dlaczego ? - sa dwie opcje 1 - nie dba o siebie , jest leniwa , nie uprawia sportu , przez co jest nieatrakcyjna , wiec po co mi taka kobieta ? Opcja nr. 2 - jej otylosc spowodowana jest choroba , to nie jest jej wina , mimo wszystko jest nieatrakcyjna . Nie widze sensu wiazania sie z otyla kobieta , nawet jesli miala by bogate wnetrze , bo moge miec kobiete z pieknym cialem i z bogatym wnetrzem . Pozdrawiam .

Gość serużonka
DLACZEGO SKROMNA POSTURA I MAŁE CYCKI DYSKRYMINUJE DZIEWCZYNĘ W OCZACH FAJNYCH FACETÓW?