Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no dlaczemu nooo ?

Dlaczego nadwaga dyskryminuje dziewczyne w oczach fajnych facetów ?

Polecane posty

Gość a srstatattaa zazdrości i
pisze na pomarańczowo :D

Gość sratatatatatatatatatatatatata
😭

Gość pieprze takiego
wez spierdalaj kurwo jebana pizdo twoje jebane zlote kurwa kudly przypominaja mi kurwa mopa pewnie kurwa twoj maz jet tak zjebany jak ty kurwo zjebana jestes zjebana spiki leca ci z nosa a gowno z dupy i cipy a twoja matka to huj

fajny facet patrzy na każda kobietę po pierwsze. a gdy facet myśli, że dziewczyna z nadwagą jest głupia, nie dba o siebie i t p to jest chory psychicznie. tylko zboczeńcy patrzą na wielkosć dupy. pozdraiwam. ta grubsza

Gość pieprze takiego
o kurrwa i jeszcze jakie masz szambo w gębie tandetna tiriririri hahahaha wypnij rowa, bo mopa chce schowac :D

Gość jeju.....
nie mogę zobaczyć FOTO...pomóżcie proszę wklejam, usuwam spację jedną którą znalazłam i nic.......a tyyyle tracę z góry dziękuję za pomoc

Gość jeju.....
niestety i to nie pomaga...szkoda może jeszcze jakieś pomysły?

Gość maaag
mam problem i nie wiem ze to nie miejsce gdzie uzyskam pomoc ale co mi tak jestem osobą z lekka nadwaga bo przytyłam ponad 10 kg po tabletkach odchudzających wiem ze nie mialabym prblemuy z utrata wagi tylko musialabym wziac sie w garsc a tu jest problem bo brak mi ilnej woli nosze juz rozmiar 42 a to ostatni jaki wystepuje w sklepach a lubie nosic modne ciuchy a wiem ze jeszcze kilka miesiecy i bede musiala ubieracc sie na rynkach albo second hendach.. myslalam ze jak pojde na studia to zmieni sie moje podejscie do zycia i nie bede juz taka obojetna wobec siebie niepotrafie sobie omawiac przyjemnosci jedzenia a cwiczyc mi sie nie chce co musialoby sie stac zebym sie zmienila??

Gość maaag
niestety swiat jest juz tak skonstruawany( a moze zepsuty choc tak nie uwazam) ze bardziej liczy sie wyglad(hoc sa oczywiscie wyjatki) niz wnetrze o ktorym piszecie. FAjnie by bylo gdyby liczlo sie wylacznie wnetrze i uwazam ze jest deficyt facetow fajnych ktorzy nie tylko slinia sie na blond lale ale tez na interesujace dziewczyny " zwyczajne" i jesynym rozwiazaniem by nie stac zboku i patrzec jak najlepsze lata upływaja nam przez palce boczki tłuszczyk itd sama mam ten problem ale lubie sie powymadrzac:) Czemu umiem sobiei komus doradzic a nie potrafie sie zmobilizowac do skutecznego dzialania?

Gość Nie lubie grubych i
ciotowatych bab. Nadwaga to obzarstwo, ja nie chce grubego faceta i ci nie chca grubych bab. Takie cialo wyglada nie apetycznie, a sama osoba osmiesza sie. Gruby w niczym dobrze nie wyglada, sapie ,poci sie i szybko sie meczy. A propo, a tobie podobaja sie otyli mezczyzni ( choc nawet ci marza o szczuplych kobietach).

Gość Nie lubie grubych i
Milosc i sex to estetyka, a nie swiniobicie.

Gość najlepiej zaliczać facetów
nie jestes w tym odosobniona bo wiele jest dziewczyn z nadwagą i to duzo większa od twojej. zalezy jak ty sama sie z tym czujesz czy lubisz siebie w tym rozmiarze ? są dziewczyny bardzo szczuplutkie i są takie nie grube nie szczupłe a w sam raz dla siebie :D i są tez takie z nadwagą mniejsza i większa ....... nadwaga wcale nie dyskryminuje dziewczyne w oczach fajnego faceta bo wcale nie wszyscy lubują sie w chudzinkach poza tym są dziewczyny z nadwagą ale i tez dodatkowo dużym biustem co akurat kreci wielu panów a faceci zdradzają i te bardzo seksi partnerki i te z nadwagą więc na pewno nadwaga nie jest powodem tym decydującym Zresztą fajny facet jak dla mnie ;) to taki któremu ja sie podobam i mnie akceptuje a nie jakikolwiek rasista który sprawia ze mogę zle sie czuć i nie wazne ze inne dziewczyny sikaja po nogach na jego widok zresztą wiadomo gust to indywidualna sprawa każdego i nie podlega dyskusji na pewno fajny facet nie = facet preferujący szczupłe bo to jakaś bzdura wymyślona przez autora tego tematu :)

Gość Nie lub
ty baba czy facet?

Gość Nie lubie grubych i-ty fac
czy baba

Gość Nie lubie grubych i
baba

Gość nasermajster
Taaaa, w Polsce to 99% grubasow jest chorych albo genetycznie uwarunkowanych a nie leniwych. Ja w pracy + cwiczenia w domu w ciagu paru miesiecy spalilem ponad 20 kg. Da sie? Tyko trzeba chciec, a nie uzalac sie nad soba, albo co lepsze- miec pretensje do innych, ze nie lubia grubych...