Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stydentkaaaaaaaaa

ciezki exam

Polecane posty

Gość stydentkaaaaaaaaa

hej ma ktos z Was pomysl jak wkuc mase materiału napisanego prawniczym jezykiem?????? wrrrrrrrrrrrrrr nie znam odpowiedniego sposobu. maskaraaaaaaaaa, jestem załamana a za 2 tyg mam exam. choleraaaaa niech ktos da jakas rade:) z gory dzieki za dobre checi

Gość stydentkaaaaaaaaa
postepowanie sadowo-administracyjne. Ja tego nie ogarne. Miałas juz ten przedmiot????

Gość stydentkaaaaaaaaa
na dodatek nawet jak wyryjesz na blache nie ma pewnosci ze zdasz;-/ a to juz exam poprawkowy i powiem, ze nie wyobrazam sobie tego

ja mialam postepowanie administracyjne ksiazka 700 stron plus do tego dodatek postepowanie sadowo administracyjne w kodeksie no coz prawo jest prawem nie ma innej rady jak czytac czytac i czytac kazda galaz prawa ma swoj specyficzny jezyk nalezy obyc sie z tym jezykiem ze sformulowaniami musisz tez rozumiec co czytasz nie na pale na pamiec ayobraz sobie ze jestes urzednikiem i jest jakas sytacja w ktotej musisz postapic jak w przepisie nie wiem jak ty ale ja wole uczyc sie z przepisow a nie z ksiakzi przepisy sa konkretne od a do z po kolie i uczymy sie wszysktiego niczego nie opuszczamy a w ksiazkach jest wodolejstwo gdzie wazne informacje trzeba cedzic i ukladac ja masz 300-400 stron dasz rade w 2 tyg jedzli przeznaczysz dziennie 12 godzin

Gość stydentkaaaaaaaaa
a gdzie studiujesz jesli moge zapytac???

Gość stydentkaaaaaaaaa
dzieki za rade:) niesetey ja musze zakuc podrecznik bo obawiam sie, ze to co w kodeksie nien wystarczyłoby panu dr ;-///// wiekszosc rzeczy niestety trzeba wkuc na blache bo pan dr jest na tyle wymagajacy, ze albo jest wszystko albo 0 pkt;-/ i do tego trzeba odpowiedziec na wszytskie pyt zeby w ogole zechcial sprawdzac czyjas prace;-////// nic dziwnego, ze przeszlo polowa roku ma warunek;-/

ja ci powiem tak zazwyczaj robie sie w ten sposob Czlowiek uczy sie podstawy ktora jest kodeks badz ustawa potem czyta sobie ksiazke i doucza sie z ksiazki czego w kodeksie nie bylo badz skrotami w kodeksie na marginesach dopisuje ile tego jest??