Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tromba słonia

moze mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tym całym krzyżem?

Polecane posty

Gość tromba słonia

cały czas o tym trąbią,ale nie wiem dokładnie co się stało,tylko że mohery bronią jakiegoś krzyża..

Gość chyba nie da się zrobić
łączą się w bólu z Yarem Kaczorem i oddają społecznie mocz na Komorowskiego, a na tablice rzucają słoikami napełnionymi gównami.

Gość Ależ to bardzo proste
Chodzi o to, że bydło ma potrzebę fascynowania się każdą tanią sensacją, którą podrzucą im establishmentowe media rękami polityków - o czymś mówić trzeba, a lepiej niech się mówi o krzyżu, niż np o bankructwie ZUSu, zadłużeniu państwa, czy katastrofie demograficznej europy 🖐️

Gość o to samo chodzi co zwykle
temat zastępczy dla niemyśllących...

Gość jksdjsadjsadjksa
kaczor probuje do wladzy dojsc, z wyborami nie wyszlo-jedzie na emocjach starszych ludzi i radia Maryja:( a my mamy w Wawie i w kraju ....wstyd swoja droga......czemu nie sklada sie kwiatow na grobie skoro JAREK WYBRAL WAWEL bo 'zwykły' cmentarz to bylo za malo ?? czemu pod krzyzem w miejscu publicznym ,gdzie juz mieszka inny polityk?? pan Lech mieszkal tez poza Wawa? tam nie ma krzyza i modlitw fanatykow moherowych? swoja droga.....pracy nie maja ( wielu bezrobotnych starszych ludzi tam stalo) ale czas na spiewy tam maja? pracy powinni szukac! ludzie starsi czasem krzyzca na mlodych zeby im miejsca ustapic bo sa slabi i zmeczeni ale tam cale noce stoja, spiewaja i jest dobrze wstyd!!!

Ależ to bardzo proste - mnie się aż tyle pisac nie chciało... Ale miło, że jeszcze ktoś myśli 🖐️

a jak się bydło rozpisuje i swoje wymyśla... hoho! :D

Gość tylko nie przesadzajcie
oj nie wymyslajcie teraz ze sobie Tusk sam to wszystko wymyslil i zwolal tych fanatykow tam! to PIS afere zrobilo , telewizja Trwam tez podsyca ludzi starszych bo nimi latwo manipulowac! a poza tym chodzilo o to by kraj nie mogl sie cieszyc nowym prezydentem by 'przykryc' nominacje nowej glowy panstwa! i tyle... i zamiast laczyc sily by kraj uratowac, trzeba główkować jak tych ludzi tam ogarnac:(

Gość chyba nie da się zrobić
wykreowała się nowa sekta, krzyżaków, odmiana satanistów. Nawiedzonych moherów, z faryzejskimi modłami, do nowego świętego Lecha Zimnego Kaczyńskiego.

Gość kowalska_janina
tromba słonia, jak ja Tobie zazdroszczę! To wspaniale żyć sobie w błogiej nieświadomości ;) Po co chcesz sobie humor psuć?

Gość tromba slonia
Po co chcesz sobie humor psuć? - nie zepsuło mi to humoru :D dzięki za odpowiedzi,myślalam,ze napiszecie "no ale jak można tego nie wiedzieć?!" ;)