Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aurel2999

dlaczego ona to robi???

Polecane posty

Gość aurel2999

Witam, ostatnio moja dziewczyna 33 lata, ciągle opisuje mi jak to spotyka swoich byłych, którzy kręcą się w kółko niej i oczywiście do niczego nie dochodzi, tylko rozmawiają, wypisują smsy, lub zapraszają na niewinne spotkania. Ona z nimi rozmawia, spotyka się czasem, ale jej zdaniem do niczego nie dochodzi, gdyż to byli, a z byłymi nie wraca do związków, więc mam się nie martwić. szlag mnie trafia, ale kiedy wyrzucam swoje pretensje, słyszę że jestem zazdrosny o nic. I znowu z premedytacją mi pisze maila ni z gruchy ni z pietruchy, że odwiedził ją były chłopak i rozmawiali niespodziewanie dwie godziny... mieszkam dość daleko i widujemy się w weekendy tylko czasem przedłużone. Wówczas jest cudownie, ale nie ukrywam te informacje które udziela działają na mnie destrukcyjnie, niby ok, ale nie ok. wpadłem parę razy niespodziewanie nic się nie stało, więc teoretycznie powinienem jej ufać, a jednak nie do końca bo mnie to martwi. Dodam, że nie utrzymuję kontaktów z byłymi sympatiami, bo jakoś wydaje mi się to naturalne, za wyjątkiem ex małżonki, z którą mam dziecko i kontakty siłą rzeczy mam. O co jej chodzi???? Nie chcę jej pytać wprost, bo zaraz powstanie awantura, ale dłużej tego też nie zniosę, powoduje to ochłodzenie z mojej strony, niby nie ma o nic, a jednak ochłodzenie...

1. Powinieneś jej powiedzieć, że owszem ufasz jej i teraz nie chodzi o zaufanie czy zwykłą zazdrość, ale o to, że takie info rani, bo zupełnie niepotrzebnie podsuwa przykre myśli. Poproś ja by nie opowiadała ci o spotkaniach - dla ciebie, żeby cie nie ranić. I żeby w każdej chwili zachowywała się tak, bys był z nij dumny. 2. Rzeczywiście, o cos może jej chodzić. Może szuka twojego zainteresowania. Może chce, żebys wybuchł. Może brak jej emocji, ognia. - takie dywagacje.

Gość Dasertyn
Kobietka Cię testuje, miej na to wyjebane.