Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zatankowana

szukam PRZYJACIÓŁ

Polecane posty

Gość malutka_34
...szukasz przyjacól w necie??

Gość innaaa
popieram ,przyjaciol mozna poznac wszedzie:) a skad jestes?

Gość malutka_34
...jesli w necie to życzę powodznia. A jaki masz problem skoro nie masz ich w realu??

Gość innaaa
wiem co czujesz niestety,kazdy zapracowany i na nic nie ma czasu:( przesrane

nie wymagają częstych kontaktów realnych najczęściej są anonimowi najczęściej sie nie spotkamy można takiej osobie powiedzieć co sie che - bez zbytniej konsekwencji - ewentualnie skasowanie kontaktu

najczęściej sie nie spotkamy " a ja zawsze myślałem że przyjaciele sa po to by móc sie z nimi zobaczyć i spotkać :D widzę że słowo "przyjaźń" od jakiegoś czasu już jest dawno wypaczona :)

tak jak wiele innych pojęć zostało wypaczonych zmodyfikowanych itp

Gość tu ich nie znajdziesz :(
no chyba ze szukasz żigolaka

zawsze sie znajdzie jakaś fujara co temat sprowadza tylko do jednego

regres ale moze byc tez wirtualny przyjaciel" wirtualne piwo też możesz wypić że swoim przyjacielem tylko czy poczujesz jego smak ? ;)

pewnie że poczuje;)jeśli będę wiedziała że ktoś po drugiej stronie monitorka robi to samo,bedzie smakowało jeszcze lepiej:)

Gość jestescie zalosni
a pozniej sie ludzie dziwia ze w depresje wpadaja. niektorzy umra zaraz po tym jak odkryja ze zarcie tez mozna miec z netu. nie beda juz wogole potrafili zyc po za siecia. kobieto ogarnij sie poki jeszcze czas.

przez kamerę na komunikatorze też mona wypić i zapalić" powiedz jeszcze tez że możesz przyjacielowi przybić piątkę i pocałować w policzek :) wiem, wiem , można to zrobić przez ekran powoli zbliżając dłoń czy usta do monitora :D

hmm,nie mam zamiaru sie ogarnąć,wręcz przeciwnie;;,ok ::}to przybijam piątkę REGRES I BEBOLS,hehe ,poczuliście?

przez kamerę na komunikatorze też mona wypić i zapalić " a czy przypadkiem to nie nazywa sie lenistwo i wygodnictwo i lekceważenie słowa przyjaźń :) ? przeciez jak bym mojemu przyjacielowi zaproponował wypicie piwa czy wódy przez komunikator to by mi chyba w mordę dał przy następnej nadarzającej sie okazji :D z treścią na ustach "czy mnie czasami nie pojebało" osobiście uważam że to kwestia wieku dla 30 - paro latków ( jak ja) zupełnie inne znaczenie ma słowo przyjaźń , to kwestia wychowania i obcowania w zgoła innych czasach , realiach i epoce