Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pieguskaaa

Takie moje małe spostrzeżenie :) odnoście kobiet z dzieckiem

Polecane posty

Gość Pieguskaaa

Wiecie co zauważyłam, że patologiczne kobiety z "bagażem" zawsze znajdą sobie drugiego faceta, wiadome że tego samego pokroju co one ale jakoś tak jest, że znajdują, a te porządne kobiety, którym życie się nie ułożyło (są albo po rozwodzie albo facet okazał się dupkiem) i mają dziecko to jest im o wiele trudniej znaleźć faceta. Wiadome, że taka kobieta nie zwiąże się z patologicznym facetem. Nie mówię też, że zawsze tak jest ale takie moje spostrzeżenia :) Oczywiście są porządne kobiety, które mają to szczęscie i mimo, że mają dziecko to trafią na fajnego faceta :)

Gość Pieguskaaa
Nie nadaję się na pisarkę :P

Mój pierwsz mąz zmarł mam z nim córke. Zmarł 6 lat temu. Chciałam ułozyć sobie życie na nowo i nie widziałam na początku że blisko mnie jest wspaniały facet. Był moim sąsiadem. Inni sasiedzi chcieli nas zeswatac ale ja go nie chciałam ani on mnie. I gdy nadgle wyszło że przyszedł do mnie aby pomóc mu napisać pare pism urzedowych, poznałam go bliżej, wiedziałąm ze to dobry człowiek, ale wcześniej nie widziałam w nim tego co później mnie zauroczyło. Od 3 lat jesteśmy małżeństwem i mamy rocznego synka. Moja córka bardzo go lubi on ją również. Jestem szceśliwa mimoże życie wczesniej mnie nie oszczedzało

Gość Pieguskaaa
Belnea to tylko pozazdrościć :)

Ciesze sie ze życie mi sie ułożyło, bo po smierci męża myślałam że juz nigdy nie będe szczęśliwa, że nigdy nie będe w stanie pokochac innego mężczyzny. Myliłam sie. Dzis mimo ze mam 35 lat czuje sie zakochana jak 18-stka. :) Tego zycze wszystkim

Gość Pieguskaaa
I widzę tez własnie po Tobie, że jesli się nie szuka to się znajdzie :) Miłośc jednak przychodzi niespodziewanie :)

I są niepatologiczne kobiety, które mimo wszystko potrafią kilka razy nawet "wejść do tego samego bagienka", interesujące, urocze i bystre a mimo wszystko naiwne i nie samodzielne.

Gość Pieguskaaa
oczywiście, że tak. Takie tez są. Tylko mnie chodziło o to, że te patologiczne, które szukają nowych partnerów częściej ich znajdują niż te porządne kobiety

"Był moim sąsiadem. Inni sasiedzi chcieli nas zeswatac ale ja go nie chciałam ani on mnie. I gdy nadgle wyszło że przyszedł do mnie aby pomóc mu napisać pare pism urzedowych, poznałam go bliżej, wiedziałąm ze to dobry człowiek, ale wcześniej nie widziałam w nim tego co później mnie zauroczyło." no tak - przekonałaś się, że lepszy ten niż żaden i z braku laku wzięłaś go :P a co Cię zauroczyło? wizja zakończenia samotności - to 100% motywacja dla większości kobiet

"te patologiczne, które szukają nowych partnerów częściej ich znajdują niż te porządne kobiety" To logiczne, bo one wybiorą "byle kogo", takiego łatwo jest znaleźć, Sztuka odszukać tergo kogoś wyjątkowego - "skrojonego na miarę" ale to akurat ich nie interesuje bo same reprezentują "nijaki" poziom ;)

Gość Pieguskaaa
komiczne a Ty zawsze musisz wtrącić swoje trzy grosze? :P nie wiesz, ze czasem się tak zdarza, że miłośc przychodzi z czasem :P i jest tak blisko, że nawet o tym nie wiemy, a po czasie okazuje się, że to było właśnie to

Gość Pieguskaaa
Fakt :) A faceci hmm... porządni raczej chyba nie chcą wiązac się z kobietą z dzieckiem... i tak i w tym przypadku zdarzają się wyjątki :P

"nie wiesz, ze czasem się tak zdarza, że miłośc przychodzi z czasem" zwłaszcza, gdy się nie ma innego wyjścia :P i to jedyna szansa na faceta " i jest tak blisko, że nawet o tym nie wiemy, a po czasie okazuje się, że to było właśnie to" a dowiaduje się o niej wtedy, gdy zostaje postawiona pod ścianą :P

"porządni raczej chyba nie chcą wiązac się z kobietą z dzieckiem..." porządność nie ma tu nic do rzeczy.. nie twierdzę, że laski z dzieckiem to jakieś szmaty czy coś w tym stylu, tylko, że cudze dziecko to kłopot.... balast :P

Gość Pieguskaaa
nie chce mi się wchodzić z Tobą w dyskuje bo jak zwykle nie masz racji :P

Gość Pieguskaaa
Ale większość tych patologicznych wiąże się z kobietą z dzieckiem :P Więc to mówi raczej samo za siebie

"nie chce mi się wchodzić z Tobą w dyskuje bo jak zwykle nie masz racji" powala mnie moc Twych argumentów :P a co do patologii... po prostu kobietę z dzieckiem łatwiej przejąć :P bo nie jest aż tak wybredna

Autorko, przepraszam, ale pierniczysz, jak potłuczona. Patologiczni faceci ciągną do kobiet z dziećmi, bo liczą na "zaopiekowanie". Proste jak konstrukcja cepa - jeśli babka potrafi zająć się dzieckiem, to i jego też utuli, usprawiedliwi, łóżko mu wygrzeje. Patologia myśleniem się nie odznacza. A porządni faceci wybierają sobie porządne kobiety - a są takie wśród samotnych matek. Czy każdą samotną matkę nazwiesz patologią, co? Dzieciate wdowy o nieskazitelnym prowadzeniu się też pod to podciągniesz? Niech te wakacje się skończą, może więcej dorosłych usiądzie przed komputerami....

"A porządni faceci wybierają sobie porządne kobiety - a są takie wśród samotnych matek" ale pewnie bardzo mało... co do wdów, to lepiej uważać - być może wykończyły faceta...

Gość Pieguskaaa
Nie umiesz czytać ze zrozumieniem?? Chodziło mi o to, że o wiele łatwiej mają te patologiczne kobiety w znalezieniu partnera, niże te porządne z dzieckiem! :O

Gość Pieguskaaa
A co do wakacji to niestety ale już nie mam czegos takiego :( :P

Komiczne Ja miałam inne wyjście. Jestem kobieta która pracuje i zarabia ok 5000 zł miesięcznie. Mam własne mieszkanie 120 m kw. Nie musiałam szukać faceta na siłe. Jestem dość atrakcyjna kobietą. Więc nie wiem co ja miałam szukac na siłe. Nie rozumię twoich wypowiedzi. Albo jestesteś tak podłą i zawistna osoba albo poprostu zwykły pustak z ciebie.

móJ maz zginał w wypadku samochodowym wieć to ze jechał jak wariat i zabił sie sprawia że jestem wdowa i jestem niebezpieczna ?? Chore są te twoje wypowiedzi

móJ maz zginał w wypadku samochodowym wieć to ze jechał jak wariat i zabił sie sprawia że jestem wdowa i jestem niebezpieczna ?? Chore są te twoje wypowiedzi komik gratuluję udanych połowów

po prostu kobietę z dzieckiem łatwiej przejąć bo nie jest aż tak wybredna powiem tak: ha ha ha ha ha! :)

"Ja miałam inne wyjście. Jestem kobieta która pracuje i zarabia ok 5000 zł miesięcznie." rozumiem, że wg standardów kafe ma to na mnie zrobić wrażenie? " Mam własne mieszkanie 120 m kw." które jak rozumiem, odziedziczyłaś po babci, albo mieszkasz w 10 tys miasteczku w dawnym suwalskim, bo nawet być przy tych zarbkach kredytu nie dostała na tej wielkości mieszkanie... " Nie musiałam szukać faceta na siłe. Jestem dość atrakcyjna kobietą. Więc nie wiem co ja miałam szukac na siłe." rozumiem, że próbujesz mnie zainteresować swoją historią? nie udało się :P " Albo jestesteś tak podłą i zawistna osoba albo poprostu zwykły pustak z ciebie." myślę, że zachodzą oba przypadki jednocześnie :)

"móJ maz zginał w wypadku samochodowym wieć to ze jechał jak wariat i zabił sie sprawia że jestem wdowa i jestem niebezpieczna" pytanie brzmi - dlaczego jechał jak wariat? może musiał odreagować bo mu głowę suszyłaś o to... że zbyt szybko jeździ :P:P "powiem tak: ha ha ha ha ha! " pisałem o kobietach :P