Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pieguskaaa

Takie moje małe spostrzeżenie :) odnoście kobiet z dzieckiem

Polecane posty

o widzisz belneo i już ci lepiej:) wystarczyło, że wyobraziłaś sobie twojego rozmówcę jako biednego otyłego obżartucha a teraz czas na pozbawienie cię złudzeń

Wiążąc się z mężczyzną, który nie jest ojcem Twojego dziecka, siłą rzeczy korzystasz z jego zasobów. jeżeli jedyną ambicją faceta w takim związku jest błyszczenie jako kogut i do tego nie ma pojęcia o potrzebach dziecka, to niech sobie tą swoją kasę w dupę wsadzi.

jeżeli jedyną ambicją faceta w takim związku jest błyszczenie jako kogut i do tego nie ma pojęcia o potrzebach dziecka, to niech sobie tą swoją kasę w d**ę wsadzi. typowo pisowska polemika :-)

Retro - chodzi mi o to, że nie stawiasz granic, nie dzielisz, nie zaznaczasz co jest czyje i od kogo.

Retro - chodzi mi o to, że nie stawiasz granic, nie dzielisz, nie zaznaczasz co jest czyje i od kogo. Myslisz się brum właśnie zaznaczam, na tyle na ile to konieczne w trosce o to żeby potem taki facecik nie powiedział mi że płacił za moje dziecko jest dużo facetów któym sie wydaje że posiadanie kasy to ich największa zaleta a w większości to zwykłe zmanierowane gnoje, którzy liczą każdą złotówkę, którą wydali a której wydac teoretycznie nie musieli gdyby się związli z bezdzietną kobietą

jest dużo facetów któym sie wydaje że posiadanie kasy to ich największa zaleta jest mnostwo kobiet, ktore patrza tylko na kase a w większości to zwykłe zmanierowane gnoje, którzy liczą każdą złotówkę, którą wydali a której wydac teoretycznie nie musieli gdyby się związli z bezdzietną kobietą no no, slowem facet nie chce sie wiazac z kobieta z dzieckiem bo jest zwyklym zmanierowanym gnojem do zludzenia przypomina to dyskusje o kobiecych ksztaltach, faceci nie dostrzegaja wtedy piekna wewnetrznego bo sa zwyklymi roochadlami :-)

właśnie zaznaczam, na tyle na ile to konieczne w trosce o to żeby potem taki facecik nie powiedział mi że płacił za moje dziecko to jakich facecików retro spotykasz na swojej drodze?

Gość senna***
tak sobie czytam i mysle ze jakbym stanęła przed faktem bycia samotną mamą to po 1 nie chciałabym stałego związku a po 2 nie z kawalerem, który ma pełne prawo nie akceptowac cudzych dzieci :O Jesli jakas rozwóda ma takie ambicje aby poznawac kawalerów to potem niech sie juz tak nie frustruje że nie moze znaleźć :)

wystarczyło, że wyobraziłaś sobie twojego rozmówcę jako biednego otyłego obżartucha a teraz czas na pozbawienie cię złudzeń nie chcę nic mówić ale w małżeństwie faceci się tragicznie zaniedbują:) i rozleniwiają komicznego albo zona teraz dobrze karmi bo musi coś pysznego Misiowi ugotować a jak nie umie gotować to pewnie karmi go pizzą i fast foodem:) więc teraz to może różnie być...

nie chcę nic mówić ale w małżeństwie faceci się tragicznie zaniedbują z kolei kobiety zaczynaja dbac o siebie ze zdwojona sila :-)

to jakich facecików retro spotykasz na swojej drodze? różnych ale jak widze pierwsze symptomy braku podejścia do dzieci, miganie się od podstawowych obowiązków względem niego albo próby udawania że ono nie istnieje, otwieram drzwi i grzecznie dziękuję

z kolei kobiety zaczynaja dbac o siebie ze zdwojona sila na, jak sie widzi takiego Misia gnijącego na kanapie z piwkiem w ręku, to się akurat bardzo chce... :)

na, jak sie widzi takiego Misia gnijącego na kanapie z piwkiem w ręku, to się akurat bardzo chce... zapragnelas udowodnic, ze jajko bylo pierwsze?

a tam retro podpuszczasz komisia nie możesz mu po prostu powiedzieć "poka fote" ?

"jest dużo facetów któym sie wydaje że posiadanie kasy to ich największa zaleta a w większości to zwykłe zmanierowane gnoje, którzy liczą każdą złotówkę, którą wydali " wyczuwam siłę traumatycznych wspomnień :P a co do kobiet po ślubie, to faktycznie - one to dopiero zaczynają dbać o siebie... to już prawie kwestia legendarna :D

zapragnelas udowodnic, ze jajko bylo pierwsze? dobrze wiesz że tego się nie da udowodnić jak się ożenisz to zobaczysz jak to będzie u ciebie:)

a co do kobiet po ślubie, to faktycznie - one to dopiero zaczynają dbać o siebie... to już prawie kwestia legendarna piszesz to z własnego doświadczenia?:)

wyczuwam siłę traumatycznych wspomnień traumatyczne wspomnienia to ma twoja była:) na pewno jesteś jednym z ulubionych tematów rozmówek przy kawce z przyjaciółkami:) łącznie z tym jakiego miałeś penisa i czego nie robiłeś w łóżku:)

"a co do kobiet po ślubie, to faktycznie - one to dopiero zaczynają dbać o siebie... to już prawie kwestia legendarna" w końcu masz podwójne doświadczenie w tej sprawie - to wiesz najlepiej :p

"na, jak sie widzi takiego Misia gnijącego na kanapie z piwkiem w ręku, to się akurat bardzo chce..." ćwiczyłem mniej więcej na 30 siłowniach w Warszawie, może nawet więcej... zazwyczaj jest tak... 30-40 (zależnie od pory) facetów... 1-2 kobiety... tam gdzie są zajęcia fitness - może 5-6 babeczek czasem 10, jak fajny facet prowadzi zajęcia

zapragnelas udowodnic, ze jajko bylo pierwsze? dobrze wiesz że tego się nie da udowodnić zakladalem, ze ty rowniez i tym samym nie wyskoczysz z pomyslem, ze mezczyzna pierwszy przestaje dbac a wtedy kobieta sila rzeczy rowniez

"traumatyczne wspomnienia to ma twoja była na pewno jesteś jednym z ulubionych tematów rozmówek przy kawce z przyjaciółkami" która? :D bo było ich troszkę :P

zakladalem, ze ty rowniez i tym samym nie wyskoczysz z pomyslem, ze mezczyzna pierwszy przestaje dbac a wtedy kobieta sila rzeczy rowniez no więc mówię zobaczysz jak to będzie u ciebie i nam wtedy napiszesz

ćwiczyłem mniej więcej na 30 siłowniach w Warszawie, może nawet więcej... czemu w końcu z każdej rezygnowałeś ? :p

Komiczny - to, że spotykałeś dwie kobiety na krzyż jeszcze o niczym nie świadczy. Na moje sali treningowej spotykam jednego mężczyznę na pół roku. Czy pozostałe 10 milinów zapuszcza w tym czasie brzuchy to ja nie jestem pewna.

no więc mówię zobaczysz jak to będzie u ciebie i nam wtedy napiszesz napisac mozna wszystko, zasada jest prosta, malzenstwo to naczynia polaczone a dbanie o siebie nie ogranicza sie do spelnienia potrzeb partnera ale zaspokojenia takze swoich od charakteru ludzi (czy to kobiet czy mezczyzn) zalezy to czy dbaja o siebie czy nie