Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pieguskaaa

Takie moje małe spostrzeżenie :) odnoście kobiet z dzieckiem

Polecane posty

czemu w końcu z każdej rezygnowałeś ? pewnie z każdej go wywalali bo w zapamiętaniu psuł sprzęt:)

pewnie z każdej go wywalali bo w zapamiętaniu psuł sprzęt albo obiecywał, że zapłaci na następnych zajęciach :)

" ćwiczyłem mniej więcej na 30 siłowniach w Warszawie, może nawet więcej... czemu w końcu z każdej rezygnowałeś ? " nie rezygnowałem - mam kartę wstępu na kilkadziesiąt siłowni w całym mieście, chodzę tam gdzie mi wygodnie... retrunia - akurat moje byłe wspominają mnie bardzo dobrze :) brumka - może chodzisz do Gymnasiona dla kobiet? :P

retrunia - akurat moje byłe wspominają mnie bardzo dobrze nikt ci złudzeń nie odbierze

"nikt ci złudzeń nie odbierze" same chcą ze mną kontakt utrzymać, więc to raczej nie złudzenia...

same chcą ze mną kontakt utrzymać, pewnie bardzo sobie cenią gratisowe porady prawnicze:)

czyjego? retrowego no tak jak bez chooja to tylko retruni :)

"pewnie bardzo sobie cenią gratisowe porady prawnicze" na to mogą liczyć wszyscy moi znajomi - o ile się na czymś akurat znam ... ale z byłymi mam (a raczej miałem, bo staram się unikać kontaktów) dobre układy

akurat nie mam męża:) i nie wpadam w kretyńskie myslenie że zalegalizowany związek spowoduje że zacznę nowe zycie i wszystko się zmieni na lepsze:)

i nie wpadam w kretyńskie myslenie że zalegalizowany związek spowoduje że zacznę nowe zycie i wszystko się zmieni na lepsze myślisz, że dlatego ludzie legalizują związki?:)

ale z byłymi mam (a raczej miałem, bo staram się unikać kontaktów) dobre układy ja też mam dobre co nie oznacza że nie lubię się przy kawce z kolezankami pośmiać z nich troszeczkę:)

i nie wpadam w kretyńskie myslenie że zalegalizowany związek spowoduje że zacznę nowe zycie i wszystko się zmieni na lepsze i slusznie, bo czytajac to co wypisujesz mozna miec pewnosc, ze legalizacja niczego nie zmieni :-)

Komiczny - to taka zwykła sama do wylewani siódmych potów.

myślisz, że dlatego ludzie legalizują związki? nie wiem dlaczego legalizują wiem dlaczego ja nie legalizuję

"ja też mam dobre co nie oznacza że nie lubię się przy kawce z kolezankami pośmiać z nich troszeczkę" z każdego można się pośmiać, mnie tam nie przeszkadza... chodzi mi o to, że nie mają po mnie złych wspomnień... staram się nie zostawiać złego wrażenia po sobie

staram się nie zostawiać złego wrażenia po sobie sprzątasz po sobie prezerwatywy? :D

raczej staram się nie używać prezerwatyw :P w przypadku zabezpieczeń liczę na kobietę

staram się nie zostawiać złego wrażenia po sobie sprzątasz po sobie prezerwatywy? jak to mówią? stara nienawiść nie rdzewieje aż miło was się czyta:)

w przypadku zabezpieczeń liczę na kobietę hahahhha:) co za pazerność:) no tak, warszawka.... :)