Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsiubziuuu

Same Zuzki i Julki, o co cho???

Polecane posty

Gość wsiubziuuu
Puste to sa własnie te matki co tak dają córką na imię bo chcą byc takie modne a nie myślą o tym że jak dziecko pójdzie do szkoły to w klasie bedzie 5 dziewczynek o takim imieniu!

Gość innaaa
przeczytaj swojego pierwszego posta to sie dowiesz co z twoim poskim nie teges,a teraz sobie ide VON bo chooj mnie obchodzi jak dasz na imie swojej dziecinie jak dla mnie to moze byc fafik.Pa pustaki

Gość zgadzam sie z Wami
upupu

a niech każda matka nazywa swoje dziecko jak chce, czemu ciągle ktoś się o to czepia, w ogole nie rozumiem po co o tym dyskutować :O

moja córka ma na imię Amelka. i co z tego, że akurat nastała moda również i na to imię? ja już z dawien dawna mówiłam, że jak będę miała córkę to dam jej tak na imię i nic nie poradzę na to, że nagle stało się ono popularne. jak się mała miała urodzić to oczywiście zastanawialiśmy się już nad innymi imionami (żeby nie dać tak oklepanego) ale i tak żadne inne nam się nie podobało i w efekcie została nasza Amelka :)

a mój syn ma na imię Cezary (Czaruś) i uważam że jest to najpiękniejsze imię na ziemi i napewno wyjątkowe i nie powielane :) też jestem indywidualistką i nienawidzę mody :)) zawsze robię po swojemu i na odwrót :)

ale jeśli chodzi o czepianie się imion i ludzi którzy dają dzieciom na imię tak, dlatego bo jest to teraz modne to ich problem, ja nie mam nic przeciwko temu. Najważniejsze żeby moje dziecko nie było stereotypowe :)

Gość oliwka2000
ja jestem oliwia.ale w latach 80 i 90 wszyscy się czepiali mojej mamy że dała mi tak na imie.ale mama nie chciała mnie nazwać ania,kasia albo agnieszka.ja mam córki iwę i romę i synka iwa.po prostu jeśli imię jest ładne ludzie nazywają tak swoje dzieci.moja 10 lat młodsza siostra ma na imię eryka.a 5 lat młodszy brat maksymilian.ludzie pamiętali oliwie erykę i maksa.gdybym miała wybierać zuzia czy żyrafia to bym nazwała zuza.

Gość a moja córka
MA NA IMIĘ JULIA I JESTEM Z TEGO DUMNA!!!!!!!!!!!!!!!!!! LEPSZE OD TYCH WSZYSTKICH IMION ANGIELSKICH : BRAJANÓW , KEWINÓW , ANGELIK ANDŹELIK , JESSK , SHANTIE, NICOLI, KSAWERYCH, ECT..........

Gość DO a moja córka
popieram cię !!!!!!!!!!!!!!! a w ogóle a co was obchodzi jak ktoś daje dziecku na imie??? Wasze dziecko nie !!!!!!!!!!!! masz swoje to sobie daj mu na imię jak chcesz nawet zmywak !!a od innych wara!!!!!!!!!!!!!