Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wstydliwy20

Jak Wy myślicie?

Polecane posty

Gość Wstydliwy20

No właśnie czy ona mnie olewa?trudno chyba pogadać czasami jak ona jest w pracy a ja na luzie wchodzę do sklepu po zakupy dzisiaj trafiłem jak rozkładała coś z koleżanką nie wiedziałem co wymyślić powiedziałem cześć i zapytałem czy pokaże mi gdzie jest karma dla psów heh to wytłumaczyła wróciłem się po chwili mówiąc że nie ma takiej które moje pieski lubią i jak zawsze prawie nie widziałem co dalej powiedzieć za chwilkę znowu pojawiła się jej koleżanka i jakiś krawaciarz pewnie jakiś szef no i odszedłem z podkulonym ogonem.

Gość traktuje cie jak klienta

No a mógłbyś powiedzieć coś więcej??? Rozmawiałeś z nią kiedyś,spotkałeś się z nią?

Gość Wstydliwy20
Tak rozmawiiśmy ze soba jzu wczesniej chwilke jak w pracy i tak dalej tylko tyle no i czesc jak ja widzialem

wstydliwy, atrakcyjny mężczyzn ma poczucie humoru, co oznacza, że nie traktuje wszystkeigo zbyt serio, czyli nie przejmuje sie porażkami... i brnie dalej tym sie różnia pewni siebie atrakcyjni mężczyźni od zakompleksionych wstydliwych. to się da wyćwiczyć.

Gość Wstydliwy20
No kurcze ale tak mi się spodobała chciałbym mieć więcej odwagi i ja gdzieś zaprosić:(

Chyba z takim czymś co praktykowałeś do tej pory daleko nie zajdziesz,ona traktuje Cie jak zwykłego klienta:) Ja np. w życiu bym nie pomyślała że jakiś facet jest mną zainteresowany bo pyta się gdzie są karmy:) no bez jaj:) Trochę więcej odwagi:)

Gość Wstydliwy20
".dreams." odezwij się jeszcze!

Gość Wstydliwy20
Czyli o co ją mam zapytać ja już następnym razem ją spotkam?

zaproś! jak ci odmówi dziś, zapytaj o jutro, jeśli nie będzie miała czasu powiedz, że przyjdziesz jeszcze, żeby pomyślała o przyszłym tygodniu. I odwiedź ją za kilka dni. Działaj i nie przejmuj się negatywną odp. Daj sobie spokój po wielokrotnych, wielokrotnych próbach.. tak postępują ci, o których myślisz, że ni maja problemów w kwestii podrywania.

Gość ol;p;p
ech...pamietam taka akcje. Codziennie przychodzil pewien koles do mojego sklepu i tak sie ustawial zebym to ja go obslugiwala, nie kolezanka. Ktoregos dnia poprosil mnie na bok i powiedzial ze ma dosc glupie pytanie, ja ze slucham, a on sie zapytal czy poszlabym z nim gdzies na kawe...zamurowalo mnie, pokazalam mu tylko obraczke i koles sie zmyl...juz nigdy wczesniej nie widzialam go w naszym sklepie.

Gość Wstydliwy20
To mi dało trochę nadziei :) postaram sie moze jutro jeszcze nie ale w poniedzialek np :) zeby sie nie przestraszyła tego że tak ja nachodze

Gość Wstydliwy20
Ona nie ma na paluszkach żadnego pierscioneczka moze ma chlopaka nie wiem sam musze sporbowac zeby tego pozniej niezalowac i myslec co by bylo gdyby

Wstydliwy 20-myślę że tym poprawie ci humor:) Moi rodzice właśnie tak się poznali:) Mama pracowała w spożywczaku,a tata był bardzo częstym klientem:) cały czas z nią rozmawiał,chodził do sklepu co 5 minut,za kazdym razem kupował wodę:) Ustawiał się w kolejce tylko do niej:) w końcu zaprosił ja na randkę,ona się zgodziła po iluś tam razach i dziś są małżeństwem:)

Gość Wstydliwy20
Dziękuje za rady wszystkim:)postaram sie jeszcze bardziej i dam z siebie wszystko! napisze na poczatku tygodnia co tam sie udalo mi wywalczyc:)

Gość Wstydliwy20
O tak to mi jeszcze bardziej dodało skrzydeł:) To wspaniała historia a jednak z życia wzięta:) musze uwierzyć i bedzie dobrze

Gość Wstydliwy20
Dziękuje raz jeszcze trzymajcie kciuki!:))pozdrawiam wszystkich

Człowieku jaką ty maż wyobraźnie, kobiety w zasadzie nie znasz i jesteś dla niej kolejnym klientem jakich wielu a sikasz w majty z podniecenia jak pies na widok taksówki. Nic nie czynisz w jej kierunku tylko snujesz się po sklepie łudząc się nadzieją że po krótkiej rozmowie już na ciebie dziewczę leci. To zachowanie, myślenie przystoi bardziej do pawia czy jakiegoś zwierzaka. Zrób najpierw cokolwiek zanim pobiegniesz po porady z historyjka w której są jedynie twe pobożne życzenia. Trochę umiaru życzę w tym zapędzaniu się w wyobraźnie nie rzeczywistość.

Gość Wstydliwy20
No własnie żebyś wiedział czy wiedziałą zaczne robic i osiągne to na czym mi zależy:]