Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmetyk00009

UŻYWA KTOŚ...sumer slim antycellulitowy korektor kofeinowy do ciała?

Polecane posty

Gość kosmetyk00009

Zdecydowałam sie na zakup w.w specyfiku, nie moge znaleść opini na internecie na jego temat mozliwe ze to jakas nowosc sama nieslyszalam o tym, czy używa ktoś może tego cudu ? jesli tak to czy daje jakies efekty? narazie zakupilam 4 tubki po 15 ml wyprubuje i sie zastanowie co dalej :)

Gość kosmetyk000009
siemka wam witam ponownie :P a wiec jak w temacie pisałam zaczelam uzywac tego specyfiku... miałam sredni cellulit nie wygladalo to tragicznie ale przeszkadzao lmi.. czemu mowie ze porzeszkadzalo? Otuż ten korektor jest bomba !! stosuje go od 4 dni... producent zaleca stosowanie go przez 14 dni wiec jeszcze 10dni przedemna. ale co sie okazuje? ze cellulit znika w oczach, uzywalam specyfikow z avonu z garniera nivei nic niepomagalo... kiedys za 4 kremy z avonu dalam 150 zl poprawily skore... owszem ale troszke.. potem przestalam sie nimi smarowac.. po okolo 3 miesiacach uzywania... nie stac mnie juz na to bylo i wszystko powrocilo:o a ten korektos po 4 dniach znaznie wygladzil mi skore z przodu ud jest gladziutka z tylu niewielkie faldki ale jeszcze 10 dni !! powiem ze kosmetyk nie ejst najtanszy ale tez nie najdrozszy za 4 ampulki dlam okolo 15 zl a trzeba ich 14, dzis kupilam kolejne 4 :)