Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znana pod przykrywką:)

co się stało z icemanem24xxxx???

Polecane posty

"kobiety tyle sił w ustach nie mają żeby az tak napompować węża" Fev-śmiem twierdzić, że to zależy jeszcze od wielkości węża :p ;) A patrząc na to z drugiej strony-kto mówi, że dmuchany przez kobietę :D

jest sezon ogórkowy:)....to trudno się dziwić

"a kobitki już zapomniały kim jam jest" Kto zapomniał ten zapomniał :p Ja nawet zaryzykowałam podpad zakładając temat o Tobie :p Tyle, że mnie nie było i spadł gdzieś daleeeeekooo.

kwiatuszku.....:)...a o czym ty mówisz skarbie?:)

hey fev iceman, no jak zapomnialy, pytaly przecia o cięę :) perwersja- tak myslalam, ze sie urlopowalas :) Ja niestety znikam moi drodzy gdyż mam jeszcze coś do zrobienia :) ale potem bede bo moj luby ma nocke i sie bede mudzila sama. Kochanka/ki brak ;) hehe

znikam w bety....jutro lecę do pracy....a wieczorem mam balangę.. dobrej i rozkosznej nocy miłośnikom wirtualnych romansów.....:) papa do jutra:P

Nie zapodam, bo wyczyściłam sobie ciasteczka i nie mam zapisanego. Jutro może będę miała chwilę to poszukam. Nic szczególnego :p

iceman24xxxx mam dłuuuugie cieniowane włosy:) eee....brwi rzęsy....i to byłby koniec jeśli chodzi o włosy:)

Moja twarz? Iceman nie zaryzykuje, przestaniesz mnie adorowac:O A u mnie zdjecia jeszcze nie znikly :P Fev 😘 paamilo bylo spotkac:)) Mila w dotyku paa:)

"perwersja nie długo będziemy dmuchać w Twoje usta węża" Cicho, bo zaraz pomarańcza będzie zazdrosna i będzie chciała mnie bić :p

perwersja masz się zameldować na pocztę i odpisać wiesz co!!! matki, żony i kochanki mam nadzieje że widząc moje lico nie będziecie miały w nocy koszmarów:P a teraz kłaniam się nisko i całuje wszystkie tam gdzie najbardziej lubicie i neich każda z was odpowie sobie w tajemnicy gdzie lubi być najbardziej całowana tam poczuje mój lodowaty kiss:P dobranoc wszystkim 😘 może jeszcze zerknę później dla wybranych jestem na poczcie ale nie tej listowej:P

W kwiatki-jako suka intuicyjnie wyczuwam samców :D Tym razem się pomyliłam :o Miła w każdym razie chyba wie o co mi chodziło :p

To pokazanie cipki na Ciebie nie działa 😭 A myślałam, że jesteś łatwy i to wystarczy :p A tak to będę się musiała bawić w jakieś kurna uwodzenie itp. :p ;)