Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolia23

Powstrzymajcie mnie!

Polecane posty

Gość kolia23

Nie odpisuje na moje sms-y, nie odbiera tel, nie odp na gg od 3tygodni. Korci mnie żeby napisać do niego maila i spytać o co chodzi....Nie umiem się powstrzymać, on ma mnie pewnie w dupie. Spotykamy się 3m-ce, a on od 3 tyg milczy. A ja jak głupia naiwniaczka wmawiam sobie, że :( nie odzywa się bo: pewnie zgubił telefon nie pamięta hasla na swoje gg coś mu się zlego stalo i nie może odebrać telefonu...

Gość kolia23
Łatwo powiedzieć! Przecież napisałam, że myslę jak totalna kretynka ...

Gość sdjnasdhasdas
idz pobiegac, idz sie wykap. wyrzuc telefon przez oknp. odlacz kompa od pradu!!!!!!!!!!!!

serio odpusc sobie, wyluzuj, idz na impreze, poprostu staraj się zapomniec. wiem co mówię.

Gość kolia23
A może jednak... napisać maila?

Gość odpowiem ..........
a po co chcesz jeszcze pisać maila skoro nie odbiera tel i nie odpisuje myślisz że akurat na list odpisze ? daj sobie spokój ....facet Cię ignoruje na całego a Ty mu się po prostu narzucasz jak by mu zależało to by się odezwał

Gość lkiojkm
daj spokoj bedzie chcial to sie odezwie a jak nie to nie pisz do niego bo moze mu wakacje psujesz

Gość kolia23
A moze tak dla pewności jeszcze wykorzystać wszytkie możliwości...żeby mieć pewność ... jestem głupia bo wierzę że napisze?

Gość lkiojkm
moze znalazł sobie inna

Gość odpowiem ..........
dziewczyno miej swoją dumę i szanuj się jak sama się nie uszanujesz to nie możesz tego wymagać od innych

Gość kolia23
wariuje już!

nie ma co wariować, większość facetów tak kończy znajomość. Nie stać ich na to by powiedzieć, że nie potrafią z kimś być lub cokolwiek. Lepiej nie odzywaj się, bo i tak niczego tym nie osiągniesz.

Gość odpowiem ..........
daj sobie powiedzieć że 3 tygodnie to bardzo dużo ...facet Cię zwyczajnie olał a Ty nie wiem na co jeszcze liczysz ?

Gość kolia23
No dobra macie rację... ale co poradzić na to że tak jest!? Oni nigdy nie dzwonią?!

Gość kaczy kuper :)
dzwoni, dzwonia :) jak im zalezy to nawet do znudzenia ;)

Gość MI pomógł taki lek
widocznie nie bylas ta no wiesz ...nie chce urazic ale moze nie w jego typie albo charakter i nie chce juz spotkan.nie ten to inny.

Gość kolia23
Całe 2miesiące zabiegał o spotkanie ze mną. Nawet na1-szym spotkaniu powiedział, że mnie kocha... teraz nie wiem o co chodzi z tym milczeniem...

Gość gffghjhjhhjh
ile macie lat? jestes jego ktorą z kolei dziewczyną? spalas z nim?

Gość kolia23
Ja mam 23, a on 22- rok mlodszy, nie spalismy ze soba, chodzimy 2,5 miesiaca ze soba...

Gość gffghjhjhhjh
ile mial przed tobą? z iloma spal? pewnie to jakis zwykly niedojrzaly gowniarz

Gość kolia23
Z tego co mi kiedyś wyznal, byl z jakąś dziewczyną i nawet się oświadczyl juz ale traktowala go jak smiecia i skonczyl znajomość... Nie wiem ile bylo przede mną..

Gość ja to jaaaaaa
Oni nigdy nie dzwonią.. nie łudź się że on nagle zadzwoni choć nagle to bymsie nie zdziwiła.. Wyjdź z domu!

Gdyby to były 3 dni to jeszcze rozumiem, ale jak 3 tygodnie a on nawet nie odbiera - po prostu zapomnij. Nie potrącił go samochód, nie uprowadzili go Talibowie, nie dostał alzheimera ani amnezji, po prostu - nie chce Cię.

Gość kolia23
Korci jak cholera, żeby wcisnąc jego adres i posłać maila... Korci mocno! Już nawet napisałam treść ale w ostatniej chwili się opamiętałam jakoś... Czy warto mieć nadzieję? Czy może przestać być taką kretynką?!

Gość ja to jaaaaaa
Ja na odzew swojego byłego czekałam 2tyg licząc, że ma jakieś problemy w domu i dlatego milczy. Po tych 2 tyg nie łudzilam się już! I tak długo czekasz! Podziwiam Cię, że masz jeszcze nadzieję ale to nie ma sensu. Oni nigdy nie oddzwaniają!:(

Gość ggodsso
faceci to chuje :(

Gość ja to jaaaaaa
A to niby kobiety potrafią ranić! :/

Gość ja to jaaaaaa
Aż dziw, że jeszcze żaden facet się nie odezwał i nie napisał że jakaś kobieta nie oddzwoniła... Faceci to świnie!!!!!!!!!!!!!!!