Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda panna

Powiedziec mu ze mialam sponsora?

Polecane posty

Gość kot13
prosze Cię autorko.....przecież wszyscy wiedzą jakie znaczenie ma słowo sponsoring....Przecież nie dawał Ci stypendium naukowego...:-) powtarzam jezscze raz- gdyby to był przyjaciel nie miałabyś z tym wewnętrznego problemu. przeszłośc zachowaj dla siebie i po prostu żyj.

Gość nie mow
nie mow:) jak sie poklocicie to wyzwie cie od dziewek, a jak okaze sie ze to nie ten to nie bedziesz sie martwic ze moze rozpeplac na lewo i prawo:))a wtedy to juz wszyscy beda uwazac cie za dziwke:))

Gość mloda panna
nie mam wewnetrznego problemu, sponsoring to dla mnie wlasnie przyjazn gdzie sie pomaga a nie mechaniczny seks za kase. Ale to juz nie wazne, nie czuje sie winna wiec nie mam o czym mowic

Gość kot13
bez komentarza:-)

Gość Sponsor32
Ok jestem takim właśie 32 letnim sponsorem mającym stałą kobietę i rownoczesnie żonatym facetem:) - nie mów mu o związku sponsorowanym, bo to będzie zonaczał wasz koniec - jeżeli koniecznie chcesz to możesz powiedzieć że mialaś przez dwa lata chłopaka I tyle, tego bym sie trzymał zdroworozsądkowo

Gość kot13
sponsorze może Ty wyjaśnij autorce dlaczego sponsoring nie jest powodem do chwały bo mnie już witki opadły.

Gość mloda panna
a gdzie ja napisalam ze to powod do chwaly? Napisalam jedynie ze nie czuje sie winna i nie zaluje a nie ze jestem z tego dumna

Gość heheheheh
młoda panna nie przejmuj sie jadem tych idiotek. maja zal ze one od swych chłopow nigdy nie dostaną tego , co ty na jednym spotkaniu z 'przyjacielem'. to one wychodza na tym jak zabłocki na mydle bo daja dvpy za free, z miłosci:D

Gość heheheheh
co innego gdybys caly czas cie utrzymywal, ale ty skonczylas studia i zaczynasz sama na siebie zarabiac tak ?

Gość kot13
:-) :-) :-) jestem juz starą babcią z jednym zębem i sponsoring mi nie grozi pozostaje tylko pluć jadem:-)

Gość heheheheh
niektore kobiety bedac w zwiazku, uprawiajace sex z facetem nie czerpia zadnych przyjemnosci, nie mowiac o tych ktrore nigdy orgazmu nie mialy:o

Gość kot13
heheh sponsor już dawno wyjechał za granicę a autorka rozważa powiedzieć chłopakowi czy nie. Nie jest dla mnie problemem , że była sponsorowana bo takie rzeczy się zdarzają ale nie lubię, gdy ktoś mi próbuje wkręcic, że był święty jesli nie był:-) A chłopakowi wszyscy ustalili by nie mówić( choć skoro to był przyjaciel to w sumie czemu nie?;-)- to był żart autorko, nie mów)

Gość mloda panna
ale kto byl swiety? On? Wiesz co ci powiem, byl naprawde swietnym facetem i mysle ze jest teraz swietnym mezem a moze nawet ojcem czego mu zycze

Gość kot13
ok. zamknijmy temat:-) autorko, będzie dobrze-tak jak pisałąm wcześniej-to już przesłosc.

Gość Głupi_ON
Tak zaintrygowany tym, że większość sugeruję, żeby jednak nic nie mówić, mogę się podpiąć pod pytanie? A gdyby facet był w takim układzie jako sponsor, albo korzystał z płatnej miłości, to także powinien milczeć o tych wyczynach swojej potencjalnej partnerce?

Gość marcyś
No dajesz fajne stadium współczesnej etyki i "relatywizmu samooceny" Fakty są takie i są bezdyskusyjne: 1.Byłaś prostytutką. To ilu miałaś klientów, jednego czy miliard nie ma znaczenie, sprzedawałaś sie. 2. To była twoja decyzja, podjełaś ją świadomie i bez przymusu. 3. Masz jakis nieprawdopodobny problem z podstawową sprawą: Padjełaś działania, to przyjmujesz ich konsekwencje, dobre (kasa sie podobała, nie?) i złe (trochę cywilnej odwagi i otwartości w stosunku do osoby którą kochasz). Wykazujesz "relatywizmu samooceny" a la Wojewódzki. Jeżeli nie powiesz swojemu partnerowi to moze i sie nie dowie, może juz nie wyjdzie nigdy pózniej ta twoja cecha charaktru która pozwala ci sprzedawac sie za pieniądze, ale Ty bedziesz wiedziała zawsze. I twój związk juz na zawsze bedzie oparty na tajmnicach i kłamstwie. Ja jako facet nigdy bym nie wybaczył własnie nie prostytucji, ale tego że osoba która obdarzam najwiekszym możliwym zaufaniem, daje swoja życie jako mąz i ojciec, oszukała mnie w tak ważnej sprawie. I twoje próby znalezienia na forum rozgrzeszenia i udawanie, że sprawia ci to ogromne rozterki nic nie załatwią. Albo mu powiedz prawde i odejdzie, albo sama odejdź. A może zrozumie i przyjmie i bedzie z tobą....?Jeżeli to prawdziwe uczucie to taki drobiazg jak to że byłaś kurwą, nie powinien go zniszczyc.

Gość plastusiowe oko
ach, jak ja uwielbiam te święte dziwki :D nie martw się, jesteś moralną, wartościową, wspaniałą osobą, który facet by się przejmował tym, że jest z K.U.R.W.Ą. :D

sosssssss => Wtedy, mój drogi, pojedziesz na Sri Lankę, do Laosu, czy gdzie tam, rodzicom panny na wydaniu kupisz samochód i będziesz miał 15 lat młodszą nieruszaną babę. Potem trzymać tylko pieczę na kasą i jesteś panem sytuacji. A te wszystkie dziabągi sponsorowane, po przejściach czy po 40stu chłopa niech se biorą murzyni, arabusy i cała reszta tego ścierwa. Chyba, że zamierzasz być całe życie ubogim. Tedy wyboru nie masz.

Gość onononon.,.
Znasz coś takiego jak moralność i honor? To jest cenniejsze od kasy za d*pę. Jakbym ja się o tym dowiedział, to bym takiej od razu podziękował.

Gość TakiJedenOn
Po przeczytaniu tego topiku, aż strach się związać z jakąś dziewczyną po 20:(

Gość tez byłam z takim
to samo można powiedzieć o 20 letnich sponsorowanych chłopcach