Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrawiczekKamilwiek27lat

Parada prawiczków

Polecane posty

Ktoś już wcześniej poruszył temat parady prawiczków,ja to podchwyciłem,popytałem się znajomych na forum o masturbacji i odzew przeszedł moje najśmielsze oczekiwania,na Pardzie jak się uda mogą być setki a nawet tysiące prawiczków powyżej 21 lat(bardzo dobra granica swoja drogą:)) więcej się nie spodziewamy bo wielu się wstydzi,ja sobie wyobrażam to tak,wszyscy idziemy koło poruszającej się platformy,w centrum warszawy z niej wydobywa się radosna taneczna muzyka(niech zobaczą że potrafimy się bawić;)),a my się uśmiechamy,niesiemy transparenty głoszące akceptacje dla prawitctwa i wykrzykujemy hasła nawołujace do tolerowania nas.Morze dzięki temu kobiety spojrzą na nas przychylniejszym okiem,i spełnia nasze największe marzenie,nasz raj na ziemi,nasze eldorado do którego podążamy-stosunek z kobietą.

może:)

Gość buuuuuuuuuuuuuuu
o qrde ale jazda

w zasadzie to parada przejdzie ulicami świetokrzyska- marszałkowska, jp 2 głownie obok sexshopów, większa nadzieja że gumowe Panienki do nas wykoczą (albo dadzą nam je sprzedawcy wzruszeni naszą akcje) przyjmujemy też sztuczne pochwy oraz datki na dziwwki

Gość ladaco wieczorek
podnosze bo nie stoi