Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adana..123

Co zrobić? Pomocy :(

Polecane posty

Gość adana..123

Mam taki problem. Poznałam niedawno chłopaka, któremu od razu wpadłam w oko. Na początku wydawało mi się, że mu zależy. Co jakiś czas przyjeżdża do mnie, ale prawie nigdy nie dzwoni, nie pisze. Tak, jakby go to nie interesowało już. Kiedy przyjedzie to całuje, przytula a za jakiś czas odchodzi ode mnie i rozmawia z kimś innym. Coraz częściej mówi, że musi już jechać bo jeszcze z kolegą się umówił. Coraz mniej mnie widuje. Zawsze weekendy ma zajęte - jeździ podobno z kumplami gdzieś itd. Trochę się do niego przyzwyczaiłam a nie chcę się narzucać skoro sam nic nie robi. Jeszcze niedawno to ja dzwoniłam i pisałam, bo myślałam, że też chciałby zobaczyć, że mi zależy, ale chyba jednak się myliłam. Co o tym myślicie? Nie wiem co mam robić. Z góry dziękuję za pomoc, Ada.

Gość adana..123
Nie powróżyć... napisać co o tym myślicie.

cóż myślimy, że nie wiemy czym kieruje się twój chłopak i nie wiemy czy mu zależy czy nie bo go nie znamy:) możemy ci powróżyć kocha nie kocha kocha

Gość no wiec ja mysle, ze
wasza znajomosc to czysta fikcja... ma cie w nosie... nie dzwoni i tak dalej, bo ma lepsze rzeczy do roboty... a jak nie ma akurat zadnych planow, wtedy spotka sie z Toba i cie caluje, zeby chociaz jakos w miare przyjemnie ten czas mu minal... i tak sie to ciagnac bedzie, dopoki: a) nie znajdzie lepszej laski b) nie skonczysz tego zalecam pkt b