Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak i gdzie..

kto stosował orsalit

Polecane posty

Gość winterr
Po treningu jest bardzo dobry Orsalit ... Dowiedziałąm sie u nich na stronie, na zdrowy rozsądek skoro uzupełnia elektrolity to zeczywiscie po wysiłku jest to wskazane

Gość otinium
traning nie traning biegunka nie biegunka Orsalit jest dobry przy takich przypadkach

Gość kapadocja444
mam go a apteczce , przy małym dziecku orsalit to u mnie koniecznosc

Gość papierekk
a nie wiecie jak dobrze podać orsalit czy schłodzony czy nie wiem z czyms jeszcze go rozpuscic bo ja go spokojnie wypije podejrzewam ze moje dziecko tez ale wole sie upewnic

Gość farmonaa
no obowiazkowo schłodzony lepiej samkuje wtedy orsalit a i nie wiem czy nie wolno rozpuszczac go z jakimis innymi płynami

Gość matulukochana
nie wolno orsalitu z innymi płynami, on ma pozadnie dysocjować wienc tylko i wyłącznie w wodzie, dziewczyny to jest lek a nie vibowit

Gość wiaterek ona
hahhaahahah NIE WPADLAM NA POMYSL LECZENIA KACA Orsalitem.Moze kiedys sprobuje.Wiedzialam ,ze Orsalit , doskonale uzupelnia utracone elektrolity przy wymiotach i biegunkach...ale na kaca? Kupuje!!!

Gość 5zibi
he..he...he..Orsalit dobry na biegunki a jeszcze lepszy na kaca...sami sprawcie

Gość Sigismundus
kazdy smak orsalitu jest dobry jak podacie go lekko schlodzonego.

Gość miki 666
Mam pytanie czy ktoras kobieta w ciazy stosowala orsalit bo jestem w 29 tyg ciazy i od 3dni mnie meczy poradzcie cos bede wdzieczna

Gość KrystynaC4352
Korzystaliscie z preparatu o nazwie Orsalit? No bo szukalam opinii na temat tego produktu i chcialam Was zapytac. Moze moglibyscie cos powiedziec mi o tym produkcie? Warto go kupowac, testowaliscie jakies zamienniki? Tutaj zanalazlam troche informacji o Orsalit: http://www.listalekow.pl/orsalit/ - uwazacie, ze to sprawdzone informacje? Wolalabym sie nie i roztrwonic bezsensownie pieniazki, dlatego mam nadzieje, ze cos mi doradzicie. Z gory dziekuje za wszystkie informacje.

Gość gość
orsalit to ten lek który obok przeciwgorączkowych mam zawsze w apteczce i domowej i podróżnej. Podaję szczególnie dzieciom przy biegunce,wymiotach.Nie hamuje on tych dolegliwości ale zapobiega odwodnieniu-a to własnie jest najgroźniejsze przy biegunce lub wymiotach.To taka domowa kroplówka. Ostatnio kupiłam orsalit nutris-ma dużo lepszy smak-mniej słony.polecam

Gość gość
ja orsalit pije na prawde czesto, bo w roznych sytuacjach, nie tylko biegunkach, wymiotach, przy intensywnym wysilku fizycznym ale ostatnio tez na kaca, bo mam co swietowac:) zauwazylam, ze jesli pije orsalit, to kac znacznie szybciej przechodzi, organizm wlasciwie sie nawadnia, nie boje sie wiec o odwodnienie:) a dzis zauwazylam, ze pije go tez moje szwagierka w ciazy, bo ciagle ma nudnosci ciazowe i boi sie zeby sie nie odwodnic...

Gość gość
a stosowalyscie juz orsalit drink? to gotowy do wypicia napoj w malych buteleczkach, jest szczegolnie polecany dzeiciom, bo ma slodszy smak i kolorowe opakowanie, zachecajace dzieciaki do wypicia:) ja juz kupilam je dla moich pociech i tak jak sie spodziewalam - bardzo sie im spodobaly napoje:) a ja ciesze sie ze je pija w razie potrzeby(biegunek, wymiotow, intensywnym wysilku) bo wiem, ze sie nie odwodnia;)

Gość ~aurelia
ja juz kupilam orsalit drink dla moich dzieci, to swietne rozwiazanie na wycieczki w razie biegunek i wymiotow, bo jest juz gotowe do wypicia i jest w malych, porecznych buteleczkach! jednak dla siebie kupila orsalit w saszetkach o smaku malinowym, bo nie lubie truskawek (o. drink jest truskawkowy), a spozadzenie plynu nie jest dla mnie problemem, w kazdym razie oba orsality szybko nawadniaja!

Gość gość
W tamtym tygodniu córeczka miała biegunkę, pani w aptece poleciła nam orsalit drink, mała była zachwycona małymi buteleczkami. Zapach płynu, a w szczególności jego smak bardzo przypadły jej do gustu. Nie było problemu z wypiciem odpowiedniej ilości, a pustymi buteleczkami do tej pory bawi się podczas kąpieli w wannie.

Gość gość
Witam!! czy ktoś kto stosował ten lek miał działania nie porządane mówie tu o wstrząsie hemodynamicznym bo ja już jakiś miałam ale po przyjęciu antybiotyku z penicyliną a na nią jestem uczulona

Gość gość
o tym jak dziala orsalit warto poczytac na stronce: http://orsalit.pl/O_produkcie w moim domu od dawna stosujemy rozne orsality, w zaleznosci od sytuacji oraz od tego kto go potrzebuje! kiedy jest ryzyko odwodnienia niemowlaka, to podaje mu zwykly bezsmakowy orsalit, bo tylko ten jest odpowiedni dla niemowlat! a dla starszych jest juz wiekszy wybor! orsalit w saszetkach o roznych smakach, orsalit drink - gotowy do woypicia w malej buteleczce, orsalit plus smektyn przy wiekszych biegunkach, a dla meza po imprezie jest orsalit dla dorostych, ktory pomaga pozbyc sie uciazliwego kaca! nawadnianie jest najwazniejsze!

Gość gość
U mnie w domu orsalit plus smektyn to standard przy biegunce. Z mężem zawsze przy problemach jelitowych go pijemy, dzieci również. Nie tylko nawadnia, skraca on również biegunkę i co najważniejsze ma dobry smak – nie to co smecta.