Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dój jak chooooj

czy może byc jeszcze gorzej????

Polecane posty

Gość dój jak chooooj

opowiem w skrócie bo wiem jak niektórym samotnym co siedzą w domu skupić się na jednym , dołującym temacie... otóż od poczatku.jestem imprezowa.nie umie usiedziec na doopie nawet przez weekend ale teraz...moje zycie legło w gruzach.zjebalam sobie mega opinie we wlasnym miescie tylko dlatego , że od pewnego czasu jestem juz samotna. historii zwiazku nie bede opowiadac bo nie ma o czym.w kazdym badz razie nie pozostalo mi do pewnego czasu nic innego jak wylazic z domu by nie siedziec sama.i w tym znalazl sie problem.zbyt czescte wypady,dosyc alkoholu i wielu chlopakow dało memu zyciu tylko gowniane rezultaty.boje sie teraz gdziekolwiek wyjsc bo slucham od innych jaka to ze mnie kretynka.i jak tu kurwa funkcjonowac? :/

Gość Pytajacy Hieronim
Czego od nas oczekujesz? Mam o wiele gorzej i sie nie zale na forum gdzie wiecej oszolomow niz normalnych ludzi.

Gość dój jak chooooj
a czemu masz gorzej?

Gość Pytajacy Hieronim
To dluga historia, ale wiedz, ze nie jestes sama

Gość dój jak chooooj
nie chcesz pogadac na gg?

Gość hej piękna nie dołuj się
co masz żałować niczego nie żałuj, tylko pamiętaj by nie upijać się na umór bo ktoś Ci sprzeda dziecko albo HIV. Cycki do góry panno ;).

Gość achocheh
patrze ze duzo tych pięknych mlodych nieszczesliwych kobietek, ja jestem jedna z nich...

Gość Moja wyobraźnia jest szersza
Piękno jest pojęciem bardzo subiektywnym i dodatkowo bardzo podatnym na modę .

Gość dój jak chooooj
zaluje bo to taki wstyd.juz i tak taka fama poleciala ze sie teraz szmace i boli jak cholera.nie naleze do puszczalskich.raczej do tych co poflirtuja i na tym sie konczy.no ale co ja moge za to jacy sa ludzie chamscy!

Gość Mily Doradca
Takie jest zycie. Mozesz sie smucic, albo wziac sie w garsc i pokazac, ze jestes ponad to.

Gość Moja wyobraźnia jest szersza
Wrzuć na luz, jak ktoś będzie naprawdę chciał to weźmie Cie choćbyś miała opinię byłej tirówki, bo jak wiadomo wszem i wobec mężczyźni są ślepi, a już na pewno nie myślą logicznie wybierając sobie kobietę życia.

Gość moze , byc gorzej
mozeż zostać bezdomna

Gość dój jak chooooj
no wlasnie i w tym problem ze ja uwielbiam sie bawic i szalec z tym ze tak sie podkurwilam ze te ploty to mi sie zyc odechciewa:/ :o

Gość dój jak chooooj
co tu kurwa robic? :p:p

Gość dój jak chooooj
zalosny jest ten kretyn co nie czyta wypowiedzi a pierdoli 3 po 3.sluchaj gmachu flirt a dawanie doopy= 2 inne rzeczy pacanie zalosny

Dopóki człowiek żyje zawsze może być gorzej. :D Śmierć przekreśla wszelkie problemy. ;)