Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie tak miało wyglądać moje ży

Wplątałam się i nie umiem się wyplotać

Polecane posty

Gość nie tak miało wyglądać moje ży

Bardzo proszę o nie ocenianie mnie. Nie potrzebuje wyzwisk a porady od ludzi na poziomie. Wplątałam sie w romans. Do niczego nie doszło i z mojej strony nie zamierzam by tak się stało. Ale spotkałam się z nim kilka razy. To on nalegał, zaczynało sie na rozmowie i kończyło. Nic mi nie obiecuje i ja nic nie chce. Ale tak się przyzwyczaiłam do rozmów, telefonów, maili że nie umiem powiedzieć mu dość i zeby spadał. Nie szuka pierwszej lepszej laski, tylko zrozumienia. Czemu akurat ja? Boje się że ta sytuacja będzie coraz bardziej chora..

Wplątałaś się, to i wyplątać będzie ci łatwo ;) Im dalej w las, będzie ci trudniej. Podtrzymywanie tej znajomości tylko z uwagi na "przyzwyczajenie się do rozmów, telefonów, maili" jasno określa, że tej pokusie dasz się ponieść. Zerwij jeśli masz obawy, że nie podołasz dalej. Idź w to, jeśli masz pewność, że cała ta sytuacja nie przyniesie żadnemu z was kłopotów. Ten problem jest ci dane rozwiązać według swojego sumienia, według własnych odczuć. 🖐️

to samo gadanie z kimś i spotykanie to romans? o_O boże to ile razy ja romansowałam ??? o_O o mamo!

Gość hmmm.....co by tu....
często jest tak, że facet szuka innej kobiety po to by móc pogadać z płcią przeciwną na poziomie a przy okazji by poczuć się jak samiec - doceniony:). tego żonkisiom często w domu brakuje. i wierz mi, to od kobiety zależy czy te rozmowy pozostaną na zdrowym poziomie. bo niestety im dalej się brnie, tym bliżsi jesteście sobie, a to najszybsza droga do łóżka.... nie powiem ci - zerwij tą znajomość - powiem ci - zapoznaj się z konsekwencjami. jeśli już teraz brakuje ci rozmów i masz problem by się oderwać od gościa, to co będzie za pół roku? bądź twarda i pamiętaj - nie czegoś takiego jak przyjaźń damsko - męska:)

po pierwsze nie jest to jeszcze romans, po drugie jakie są powody, że boisz się tego, że lubisz z nim pisać, rozmawiać, spotykać się???? Jesteś mężatką, on jest żonaty, jest księdzem ... ;)??? - o co chodzi, bo sam fakt, że coś jest fajne, przyjemne nie jest jeszcze niczym chorym i niebezpiecznym

po pierwsze nie jest to jeszcze romans, po drugie jakie są powody, że boisz się tego, że lubisz z nim pisać, rozmawiać, spotykać się???? Jesteś mężatką, on jest żonaty, jest księdzem ... ;)??? - o co chodzi, bo sam fakt, że coś jest fajne, przyjemne nie jest jeszcze niczym chorym i niebezpiecznym

Gość achocheh
zakoncz bo w bagno sie wpakujesz

Gość tere fere nu nu
a może zajmij się ortografią/gramatyk języka polskiego? :P