Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cudowna_Wenus1111

taka pogoda a ja w domu..

Polecane posty

moj facet w pracy.. mimo ze sobot w umowie nie ma uznanych ! ja siedze sama i sie nudze jak cholera ! taka pogoda, jedyny weekend ładny i ja mam wolne.. to musze siedziec w 4 scianach :/ znajoma w zarkach druga spi po imprezie a mi nic tylko zostaje siedziec na kompie i ogladac tv! jutro ide do pracy i znow 2 dni siedzenia w 2 metrach kwadratowych tak korzystam z wolnego.. 2 dni kiszenia sie w doomu2 w TAKA POGODE!! zaraz zwariuje... niech ktpos powie ze dzieli ze mna los.. bedzie raźniej...

super, usiąde sobie na ławce i bede rozmawiala z gołębiami :P Chce na plaze, posiedziec na kocu, jechac gdzies pochodzic do glupiego zoo do katowic.. nosz:/

Gość no to może...
posprzątaj i ugotuj coś dobrego:D

Gość kieliszki do martini
no ale co masz za problem, możesz jechać sama do tego zoo albo do jakiegoś CH może będzie jakaś wyprzedaż :P ja też siedze w domu i też mi się nudzi ale nie moge nigdzie iść bo jestem po szpitalnym leczeniu

CH mam akurat doslownie dosc.. bo tam pracuje od tej pory nienawidze chodzic po sklepach.. :/ naprawde mnie nie cieszy jak jade gdzies sama.. to jest to samo jak siedzenie samej w domu.. zadna przyjemnmosc