Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julia00

znowu sobota zmarnowana!!!

Polecane posty

Gość juliaa00
No strasznie ma przewalone . Jest leniwa, rozmemłama ciągle ze skrzywioną fają, a to ją głowa boli a to krzyż , dziś też "zdychała" bo okres ma dostac (tak wprost wypaliła) więc sie pytam skoro taka stekająca to po CH*j w gości jedzie, ale ona tak ma ciągle niby chora zeby nic nie robić a jak jakies wesele czy inna impreza to raptem zdrowa bo nigdy nie omyli . W ciązy nawet tak na całe dnie jeżdziła na grile czy do mnie czy do innych znajomych na zmianę

Gość juliaa00
po co takiej osobie jest dom skoro nwogóle w nim nie przebywa. Tak sie srała zeby miec mieszkanie, kupili kjakos im sie udało, wtedy były tańsze 7 lat temu bodajże a teraz to z niego spie**a jakby ją tam szczury gryzły

Gość _ulinek_
a nie może jej zostawić w mieszkaniu i sam z dziećmi przyjechać? czy ona pierwsza w szeregu na wyjazd? taki typ zgrzędzący i co zrobisz

Gość juliaa00
nieraz przyjeżdża sam ale wtedy bez dzieci a tak jak dzisiaj to chyba ją nawet pogonił zeby z nim jechała to ja zagonił do mycia samochodu.

Gość juliaa00
Wiesz on chyba sobie nie zdaje sprawy ze mnie jej osoba tak denerwuje bo ja nie chcąc mu robić przykrości jakoś to wytrzymuję i jeszcze nigdy nie doszło zebym np nawrzeszczała na nią albo wyśmiewała sie, krytykowała, zawsze tak sie staram dyskretnie wsadzic szpileczkę a on tj brat tego jakby nie łapie

Gość i co oni tak cały dzień
przed domem siedza bez kawy, herbaty, ciastka ?

Gość _ulinek_
no , nie , zjedli kotlety a żona nie, bo na diecie

Gość juliaa00
ciasto zrobiłam wczoraj wieczorem ze sliwkami i czekoladą, pyszne mi wyszło. Wyniosłam po obiedzie chłopakom wtedy jak ona spała

Gość juliaa00
żona---no może i nie są ale jak bym zaczęła im dogadzac to juz bym ich "kupiła" na stałe. One z biedy go nie jedza żeby nie było jej stac zeby dzieciom kupić to bym dała, nie tylko jeść ale słodycze, owoce itp ale tak to z jakiej paczki Kokosów nie zarabiają ale jakby nie było oboje pracuja a dzieci nie mają dzisięcioro tylko dwoje