Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saasasasassaa

eh co o ty myslicie,wrocic do niego jak cos?

Polecane posty

Gość saasasasassaa

Witam. Byłam z chłopakiem 11miesięcy.Mieliśmy bardzo burzliwy zwiazek,tzn często się kłóciliśmy co prowadzilo do zerwania (5razy) Ostatnio się rozeszliśmy z błachego powodu... było mowione że już koniec ale wracam ostatni raz. Aż 4 dni temu zerwał ze mną ponieważ, mam wakacje nic nie robiłam cały dzień wiec pomyslalam ze pojde do moich znajomych(wiekszosc chlopakow lecz oni sa moimi sasiadami i dawno z nimi nie rozmawialam a mnie zapraszali zebym wpadla ) a on pracuje wiec nasze spotkanie by trwalo do 22 lecz sie w ten dzien nie spotkallismy poniewaz musial pomoc tacie przy samochodzie.Spytałam się go przez telefon pod koniec rozmowy czy mogłabym iść.On na to sie zgodził leczi tak wyczuwalam ze moze byc lekko zly (zazdtosny) ale powiedzial dobrze idz masz wakacje pewnie bla bla ja mu powiedzialam ze pojde na chwile a ten do mnie dzwoni potem ze nie chce miec takiej dziewczyny jak ja ktora idzie do samych chlopakow ( moi sasiedzi to sami chlopacy ale byly tam 3 dziewczyn ale mu o tym wlasciwie nie powiedzialam ale mogl sie zapytac a nie zrywac odrazu ) I na dodatek jeszzcze wtedy bylam w domu... co o ty mmyslicie? ja mam 18l on ma 21l...poradzcie cos :(

Gość saasasasassaa
upppp :(