Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MROWKA FARAONKA :)

WIDZIELISCIE CO SPRZEDAJE IKEA?!

Polecane posty

OOOH MY GOODNESS! ZA NIEWIELKA KASE MOZNA ZROBIC DZIECKU W POKOIKU KUCHNIE Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA! POPATRZCIE TYLKO: http://www.ikea.com/pl/pl/search/?query=duktig :D JESLI DORZUCIMY DO TEGO JESZCZE MINI MEBLE: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/departments/childrens_ikea/18767/ TO DZIECKO BEDZIE MIALO NORMALNIE PRAWIE KOMPLETNA KAWALERKE :P A JAKBY POSZALEC JESZCZE Z ZESTAWEM DLA LALEK MACLARENA... http://ecx.images-amazon.com/images/I/51c83ga4y1L.jpg TO W OGOLE MOZNA SIE POCZUC BABCIA :P CZEGO TO DZIS LUDZIE NIE WYMYSLA... AJJJ :)

Gość co w tym dziwnego
durna jestes????????

TROCHE MNIEJ NIZ TY :P

Gość spoko :) zajebiste to jedzenie
materialowe na rzepy

szczegolnie te kanapki i jajka sa boskie! ;)

i maklarenka fajna, ale pewnie piorunsko droga

Gość a czy ty jestes z jakiejs
wiochy ze wczesniej tego nie widzialas i wreszcie spotkal cie zaszczyt poznania ikei ?

Gość niewielkązależy dla kogo.
dla mnie 700 zł to jednak nie jest niewielka kasa. A tyle bym musiała dać za tą kuchenkę i akcesoria.

Dla mnie to nic dziwnego. Coraz więcej zabawek na rynku, coraz większa konkurencja, coraz większa bitwa o innowacje.Jednak dla mnie tu nie ma niczego dziwnego. Przynajmniej teraz dzieciaki mają w czym przebierać a nie, jak 25 lat temu, jedyny wózek jaki można było dostać dla lalek, to przywieziony zza granicy.

Gość ngLka co ty mówisz? ja miałam
polski wózek 25 lat temu :) tylko że cała ulica miała takie same :P może nawet kojarzysz, taki ortalionowy malutki do kolan z metalowym stelażem, ruchoma budka i białymi małymi cienkimi plastikowymi kolkami :)

Gość powod do dumy
o ja te wozki to dla małych dziewczynek? zabawkowe? wow

do "nglka co ty mówisz"A nie po znajomości czasem? Bo moi rodzice nigdzie takowego dostać nie mogli, do Niemiec jechali. Może przypadek, może było już wykupione, nie wiem. Wiem, że w zasadzie większość moich zabawek pochodziła spoza PL bo zwyczajnie na naszym rynku bez znajomości nie były dostępne. Może też i zależało od miasta, w dużym pewnie było łatwiej o niektóre rzeczy ale bez znajomości to i tak figę dostałaś ;)Tak czy siak ja nie mam nic przeciwko takim zabawkom. Jak są Klienci, to niech się rządzą własną kasą :D Ja kupiłam córze wózek za 15 zika a 7 stów to już poza moim pojmowaniem w ogóle - żeby na 1 zabawkę wydać, no ale, jakbym zarabiała 20 tysięcy miesięcznie to pewnie byłoby mi bez różnicy. W sumie fajnie, że dzieciaki mają teraz wybór, co w tym złego? Za zachowanie dziecka odpowiedzialne jest takie a takie wychowanie a nie zabawki. Może być dzieciak skromny i mieć fajne zabawki, może być rozpuszczony bachor bez specjalnych zabawek.