Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczka21

szukam kompanki do odchudzania :)

Polecane posty

Polecam oprócz ćwiczeń ujędrniających jakieś spalające, czyli skakanka lub biegi, rower chyba też spoko. Ja na razie staram się skakać ale kijowo idzie.. biegam co jakiś czas i jak zacznie się rok akademicki to znowu postaram sie wznowić bieganie. Mam nadzieję, ze idzie Wam dobrze :) Piszcie o postępach.. bo coś pustawo.. :)

hejka! jo ida zaro na rowerek stacjionarny 30 minutek :D i o 19:00 moja koalcja czyli szklanke maślanki odtłuszczonej truskawkowej pomidora z=bez soli i jabłuszko :)... ale wczoraj przesadzilam dlatego boje sie ze 30-tego jak sie zwaze waga ani drgnie :( :( :( mam stresa jak ch*j :(

Od stresa to Ty jeszcze przytyjesz a nie od jedzenia. Będzie spoko, jak nie teraz to już niedługo :) Ja dziś jadłam za dużo, a ćwiczyłam zaledwie 20min. ale nie mam dziś ani humoru, ani motywacji ani niczego co pomogłoby mi się wziąć do roboty.. bywa. Do jutra...

hejka kobietki :) jak tam wasze dietki. ja wrocilam z pracy zjadlam 2 jajka gotowane z mala iloscia majonezu BEZ SOLI OCZYWISCIE!!! to zamiast obiadu dzisiaj zebym niepadła :) do tego popijam maślanke odtłuszczoną truskawkowa i zapycha moje nagłe napady głodu POLECAM :D wcinam pomidory na maxa i jabłka...czuje ze cos sie z moją wagą dzieje :) ale nie zapeszam he :p 30. 08 WAŻENIEEEEEEEEEEE!!! :D :D

Hej kobietki :) Ja zjadłam właśnie śniadanko, pogoda mnie dobija, okupuję kompa i piję herbatkę z cytryną :) Jak u Was? :)

witam was laseczki a ciebie gosiulinka w szczegolnosci :* :) tez mam andzieje ze nasz temacic nie zaniknie... mnie to nasze forum naprawde mobilizuje :) wczoraj kolacje zjadlam o 19 :) była to szklana maślanki morelowej 2 pomidorki i jabłuszko :) byłam syyyta a dziz rano czulam sie lżejsza :) ale ważenie dopiero 30!!!! czyli w poniedzialek rano hehe :) juz sie doczekac nie umie. dzis od rana zjadlam troszake wiecej niz zwykle ale wkoncu sobota i wole od pracy ;p to trzeba poszalec ale z głowa :) panuje nad sytuacją DZIS KOLACJA ZNÓW OBOWIĄZKOWO O 19:00!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

o całkiem ładnie Ci poszło :) ja na razie się nie ważyłam, bo nie mam wagi, muszę iść do siostry do domu :) Jak coś to napiszę moje osiągnięcia :P

Hej dziewczyny :) Ja ciągle jestem, choć w diecie nie bardzo trwam.. patrzę, Wy już chudniecie.. ja byłam w górach i nie powiem by choć dało się zdrowo jeść, pizze, kebaby, gofry.. wszystko przeszło przez moje gardło. i tona piwa.. ale od jutra znowu. W środę wyjeżdżam już na studia i będę biegać, bo w większym mieście nie jest mi tak wstyd jak w rodzinnym :) Gratuluje utraty kg i mam nadzieję, że mi też się w końcu uda !! :)

Gość miisaczka21
hej bepower :* przynajmiej ktos ze statcych bywalcow :) ja sie niepoddaje zaraz wsiadam na rowerek... co prawda chudne powolutku ale chudne :D i juz mi powiedzieli ze jakas taka szczuplejsza jestem :D zas mnie to zmotywowalo hehe powodzenia!

Jak tam laseczki? Misiaczka Ty już kilogram masz za sobą, a mnie spadło tylko 0,4 kg, a wcale nie obżerałam się :(

Gość 59874163239
aqua slim to gówno, w niczym nie pomaga

Gość MasterCleanse
Cześć Wam! Podejmuję się wyzwania jakim jest MASTER CLEANSE:) Zaczynam od jutra (13.09.2010). Swoje doświadczenia będę opisywać na blogu: http://mastercleanse.mylog.pl/ SERDECZNIE ZAPRASZAM! Będziecie kibicować?;) Pozdrawiam!:) Agata

i jak wam idzie dziewczynki? moze mnie przygarniecie? mam do zrzucenia 7 kg:(