Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczka21

szukam kompanki do odchudzania :)

Polecane posty

Gość Fleka
ja mam 26 lat, 170 cm wzrostu i ważę 69 kg (w porywach do 70kg), bardzo chcę zrzucić jakieś 4-5 kg tak by waga 65 kg stała się moją górną granicą. Jako nastolatka ważyłam 58-60 kg, ale myślę realistycznie i wyznaczam sobie cel 65 kg. Postanawiam po prostu mniej jeść. Zdrowe rzeczy. Zero słodyczy, zero tłustych potraw. Stosowałam 2 razy dietę kopenhaską i ją odradzam. Można sobie rozwalić zdrowie i efekt jojo gwarantowany. Myślę o diecie garściowej - garść jedzenia co 3 godziny, ale nie rygorystycznie. Powoli, na luzie, skutecznie, nic mnie nie goni przecież. Co Wy na to? Ile chciałybyście schudnąć i z czego?

Hej ! Ja mam 20 lat i chcę zrzucić trochę brzucha , z reszty ciała jestem zadowolona.Dziś sporo ćwizyłam(długo jeździłam na rowerze , rano robiłam brzuszki) . Co do diety , to nie mam konkretnego pomysłu , jedynie będę się ograniczała :)

23 lata, 165 cm wzrostu, 56 kg. Planuje zrzucić 5 kg:) Dieta proteinowa?

ja mam 158cm i waze 54:/ chcialabym zrzucic jakies 6kg mam słabą wole dlatego sama nieumie sie mobilizowac:(

Gość Fleka
Uważam, że diety jednoskładnikowe są złe, ale każdy ma prawo wyboru. Powinniśmy jeść zbilansowane posiłki, nasze organizmy potrzebują różnych składników. Zauważcie, że w jadłospisach publikowanych przez Instytut Żywności i Żywienia są różne rzeczy, normalne jedzenie, na obiad można łączyć białka z węglowodanami, można zjeść kurczaka z ryżem tylko odpowiednio przygotowanego - najlepiej bez tłuszczu. Osobiście nie wierzę w diety jednoskładnikowe. Mam dopiero 26 lat, ale jestem weteranką odchudzania i zawsze najskuteczniejsza dieta to była MŻ (mniej żreć), garściowa czy 1000-1200 kcal. Zawsze chudłam na tych dietach, mimo, że łączyłam węglowodany z białkami. Najwięcej w najkrótszym czasie schudłam na kopenhaskiej, przy czym po kopenhaskiej było megarekordowe jojo. Przestrzegam przed ta dietą.

hmm szuakm najlepiej rówieśniczki i może ze śląska a jeszcze lepiej z okolic Katowic he :D moje gg 22610965

Gość Fleka
Też myślę, że Nana jest szczupła. BMI ma ok. 20,85, czyli jak najbardziej w normie, bliżej tej dolnej granicy. Ja mam BMI 23,87 i wcale nie jestem gruba! Mam tylko bardziej sexi kształty. Nana, zastanów się czy warto pozbywać się tych 5 kg.

ja tez nie mowie ze ejstem gruba... choc mam brzuch i udziska z rostepami :/ ale ty nana naprawde ejstes szczupła O_o

Dziewczyny wierzcie mi - mam co zrzucić:) Czasami waga nie jest adekwatna do wyglądu:) Co prawda nie jestem aż tak gruba, ale jakby pozbyć się dodatkowych "cycków" z brzucha to byłoby super. I ten największy problem - cellulit :( pupa, nogi itp.

misiaczka21 to jak? likwidujemy cellulit:) z rozstepami bedzie gorzej, podobno nie da sie ich pozbyc, jedynie w salonach kosmetycznych a na to niestety trzeba miec pieniązki;/ planowałam przejsc na diete proteinowa, ale pewnie wytrzymalabym 3-4 dni tylko.

SŁUCHAJCIE!!! JA OD DZIŚ ROZPOCZYNAM NOWĄ DIETE BEZSOLNA I BEZCUKROWA ;P ciekawe co mi z tego wyjdzie do tej pory zarlam mase soli przed ciota nwet waga mi skakala do 3 kilo tyle wody mi sie zatrzymywalo w organizmie :/ a słodycze moge jest tonami WIĘC OD DZIS KONIEC!

Gość Niezapominajka10
ja zaczęłam noerweską dwa dni temu, ponoć 10 kg w 2 tygodnie .;D ale jak bedzie troche mniej to tez bede zadowolona. ;D

hey dziewczyny- ja tak sie wypowiem co do wspomnianego przez was problemu z cellulitem- u mnie już był problem z tym- tzn, nie jakis mega, ale jednak cellulit dawal o sobie znac- teraz nie widze jednak po nim sladu- moze nieznacznie (ale to jak sie tak mocno złapie za skóre- nie jest to widoczne np. przy spodenkach)- pomoglo mi nie tylko zrzucenie 10kg, ale przede wszystkim codzienne cwiczenia na uda i pośladki- ja polecam wam zapoznac sie w internecie z Eweliną Jakubiak- znajdziecie na youtubie- laska pokazuje jak prawidlowo wykonywac cwiczenia krok po kroku, a wy same mozecie sobie z tego ułożyć trening:) naprawde nie trzeba na to strasznie duzo czasu a efekty są:) przemówił- żywy dowód:) pozdrawiam i zycze wam sukcesów w dążeniu do wymarzonego ciała:)

Gość Niezapominajka10
na cellulit pomagają urządzenia wibrujące, sama mam jedno i chociaż sama nie zuywam (korzysta moja mam) to ponoc efekty są (tak przynajmniej twierdzi)

Gość młoda i atrakcyjna

Gość kkkbbbb
hej dziewczyny, ja też szukam kompanki do odchudzania. ważę 76 kg. 2 kg. wciągu 11 dni udało mi się zrzucić na diecie proteinowej.dieta jest ok. bardzo dobrze się po niej czuję, mam mnóstwo energii ale potrzebuje wsparcia bo jednak pokusa czyha na każdym kroku:))