Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczka21

szukam kompanki do odchudzania :)

Polecane posty

Gość kkkbbbb
jestem z Gdańsk:(

Hej hej :) mogę dołączyć bardzo chętnie. Ja okolice Częstochowy. 21lat i 57kg przy 165cm. Nieproporcjonalna figura posyła mnie na dietę. Mam nadzieję, ze sobie nawzajem pomożemy i damy radę :)

Gość gosiulinek
Hej dziewczyny :) Od jutra zaczynam walkę z kilogramami, nie pierwszy raz rzecz jasna :) 63kg/163cm cel:50

Gość marcinek244@poczta.onet.pl
może jakieś wspomagacze ???? odp na emaill

jak ktoś chętny odnośnie zelixy to pisać polska centralna

temat wspomagaczy jest kasowany więc tylko info na emaill

Jak dziewczyny dzisiejszy dzień diety ? Damy radę dobrnąć do końca dnia bez podjadania? Zaraz callanetics poćwiczę, prysznic+masaż+balsam, i będę musiała czymś ręce zająć by nie podjadać :)

Ja od jutra do kolejnej niedzieli będę pić wodę niegazowaną, herbatkę zieloną, 400 ml maślanki naturalnej 1,5 % tł. i 180 g jogurtu naturalnego 3% tłuszczu. Taka dziewczyna tu na kafeterii pisała o tej diecie tylko, że ona piła kefiry.

wiem co se zjem na kolacyjke :) całego ogorasa zielonego bez soli he ale tak dopiero o 20:30 bo dzis z mezem mamy zamiar długo siedziec i filmy ogladac to potem bedzie mi sie chcialo jesc i jutro wejde wam napisac czy cos jeszcze zjadlam czy tylko to;p

gosiulinek- ta dieta to dieta kefirowa, ja kiedyś stosowałam 10dniową na której przez pierwsze 2 dni pije się kefiry, przez kolejne 2 chyba sery się je itd do 10 dni. i powiem Ci że fajnie oczyszcza i człowiek jest potem taki lekki :) tylko nie polecam dłużej niż 2 dni :) misiaczka21 tylko ogóra? nie no weź dodaj jakieś jajo może czy coś :) albo 5 ogórasów ;) Dobra dziewczyny, uciekam się poruszać. Smacznego i wytrwałości !! :)

witam wszystkich w nowym dniu :) mialam powiedziec co wczoraj zjadlam :) A WIĘC NIE ZJADŁAM NAWET OGORKA!!!! WYTRZUMALAM DO RANA :)

Hej :) O widzisz jak Ci się udało ładnie :) Ja właśnie zjadłam jogurcik naturalny, piję zieloną herbatę i mam na brzuchu pas wibrujący, potem kremem go wysmaruję i w folię spożywczą do wygrzania :)

Gość miskaczka21
ja sobie tez kupilam kiedys ten caly ab gimic czy jakos tak:/ ale mnie to poraziło prądem a nie wibrowalo... i lezy w szafie do dziś., boje sie tego O_o

Hej Kobietki:) Ja dzień zaczęłam ćwiczeniami z Panią Carmen :P Na śniadanie 2 jaja i bułkę z warzywami, byłam taka głodna po tych ćwiczeniach.. no ale ważne że zdrowo :) Niedziela słynie z kawy południowej z mamą.. więc 4 ciastka wpadły do żołądka.. Mam ambicje dziś jeszcze na skakance poskakać i może callanetics. Misiaczka świetnie!! Oby tak dalej, Tobie pomoże a nas zmobilizuje ;) Kurcze ten pas daje radę? U mnie na siłowni jest taki ale stojący.. moze bym się w przyszłym tyg. się wybrała.. i basen mi się marzy :) Miłego dnia i do potem. :)

Witam , A ja stanełam dzisiaj na wadze i miałam bardzo miłą niespodzienke:-) Zmotywowało mnie to jeszcze bardziej Ja jak zwykle pisze z pracy , juz po sniadanku (jajecznica) i kawce :-) A jak tam u was postepy kobietki ? kiedy wazenie? JA bede sie wazyc raz w tygodniu w poniedziałki:-) Miłego dnia papa