Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BRRRRRRRRRRREEE

Zrobiłem to!!!

Polecane posty

Gość mała mi 123
nie znam waszych stosunków, ale skoro są takie dobre, to czemu nie postarałeś się, żeby jej też było dobrze? żeby miała z seksu jakąkolwiek przyjemność? w seksie chodzi o to, żeby obie osoby czerpały przyjemność, żeby poznać ciało drugiej osoby, a nie na szybko w lesie po to żeby się spuścić:/ szczególnie, że to nie było dla Was jakieś urozmaicenie bo się nie znaliście tak naprawdę

Gość Hank
Skąd sie tacy kretyni jak autor biorą to ja nie wiem. Chyba jakieś spięcie w inkubatorze było.

Gość innaaaa
ja perdole wy wszyscy piszecie jakby was pierwszy raz byl z mezem/zona i nigdy nikt nie mial przypadkowego seksu,zreszta seks autora nie byl przypadkowy bo gadali przez 2 tyg zanim sie spotkali i co w tym zlego ze chlopak sobie uzyl moze laska lubi mloszych i tez miala podniete.ja perdole przestancie sie czepiac ,wasz frustracja jest przerazajaca i oznacza albo totalna glupote albo brak seksu.albo kuurwa to i to

Gość kielbaskaaa
ina, wszystko fajnie, tylko gumek sie uzywa nie wiem co to za podnieta, wywiesc mlodocianego do lasu, 5 minu i tyle...mnie by to raczej obrzydzilo

Gość armulkaa
innaaaa czyzbys wyrywała facetow na czacie na seks?

Gość mała mi 123
to w tym złego, że się nie zabezpieczył!!!!!!!!!!!!! a ty to popierasz w dodatku bezgranicznie:/

Gość mała mi 123
innaaa fajnie, że dla Ciebie kobieta istnieje tylko po to, żeby chłopak sobie ulżył, ulżyć to można sobie samemu ręką, a seks jest dla dojrzałych ludzi, a nie dla upośledzonych

Gość rumorek
skoro wycieli jej wszystko co sie dalo, to nie wiem skad u niej takie podniecenie.... takie koboety czesto traca ochote.... ta sprawa smierdzi

Gość armulkaa
BRRRRRRRRRRREEE a co ona taka szpetna ta 34 latka,ze na czacie na seks wyrywa :-)a ty chyba tez nie nalzeysz do fajnych,bo jakbys był fajny,to jzu dawno bys starcił cnote z kjakas fajna laska ,a nie z jakąs starą baba z czata :-)

innaaaa, dzięki za zrozumienie. Nie ma to jak oceniać relacje, których się nie zna. Dogadujemy się bardzo dobrze. Na żywo też. To było coś szalonego. W końcu coś radosnego i przyjemnego. Ale niestety pokusiło mnie żeby uzewnętrznić się na tym forum. I niestety musiałem sobie popsuć ten ważny dla mnie dzień. Dziękuję wam, idę stąd już.

Gość armulkaa
BRRRRRRRRRRREEE :-) nie jestes przystojny,jestes brzydki z brzydka starą baba starciłes cnote:-)

Gość innaaaa
nie ,nie wyram facetow na czacie na seks i uwazam ze powinien sie zabezpieczyc.Ale ta kobieta nie zostala w zaden sposob wykorzystana przeciez ona sama tez chciala a jaka ona miala z tego przyjemnosc to nie nam oceniac.nie czaje tej calej nagonki.

Gość rumorek
to nie groz tylko idz!!!!!!!!!!!!!!!! super, zarabiste bedziesz mial wspomnienia z laska z czatu, stara, z powycinanymim narzadami, hivem (?) kilka minut w lesie coz za piekny dzien, no ale w koncu se zamoczyles!

Gość armulkaa
Chwali sie na kafe,ze zerznał starą babe bez gumki ,zapoznana na czacie :-) neich sie pochwali kolegom,to go wysmieja :-)

Boże, piszecie coraz obrzydliwiej, nie da się tego czytać. Wylewajcie dalej żółć, pojebane szmaty. Nie znajduję więcej słów na coś takiego.

Gość mała mi 123
"super, zarabiste bedziesz mial wspomnienia z laska z czatu, stara, z powycinanymim narzadami, hivem (?) kilka minut w lesie coz za piekny dzien, no ale w koncu se zamoczyles!" to szczera prawda, a prawdę cieżko Ci znieść breeee

Gość rumorek
dobranoc, grzeczne dzieci juz dawno spia

Gość innaaaa
brrrrrrrreee nie ma sprawy ja cie kuzwa rozumiem i nie widze w tym zadnej tragedii i nie daj sobie spieprzyc dnia przez bande niedojebanych idiotow.trzymaj sie i uzywaj ile wlezie pokis mlody:)

Gość mała mi 123
innaaaa nadal nie rozumiesz, że to co piszesz, to co popierasz to o Twojej inteligencji za dobrze nie świadczy...jak można pochwalać, rozumieć takie zachowania???

Gość mnogi
bo ina to pewnie jego kochanka z czata

Dziękuję Ci innaaaa. Jedyna pozytywna osoba :) Tego co piszecie nie da się czytać, jesteście tak obrzydliwe... Prawda mnie nie boli. Będę się z nią nadal spotykał. Jesteśmy znajomymi. Po prostu boli jak się czyta takie epitety w moją stronę. Ale wy na tym forum takie jesteście. Zdradzające baby bronicie, a mnie byście zabiły.

Gość mała mi 123
i masz rację wolę byc niedojebaną idiotką niż dojebaną przez kilka minut w lesie przez kolesia, żeby sobie ulżył:P

Gość zem se humor poprawila tym
topikiem mimo ze i tak mialam dobry hahahahhahaha

Gość mała mi 123
breeee tutaj krytują Cię też faceci a nie same zdradzające baby:P

Gość mnogi
jestes z innego chorego swiata wracaj se lepiej na swoj czas gdzie atrakcyjne trzydziestki pokazuja cycki na kamerce dzieciarni

Gość innaaaa
brrreeee ale nam sie zjebka dostaje od spoleczenstwa,nie wiem jak ciebie ale mnie to zajebiscie zaczyna bawic:)ciekawe co jeszcze wymysla.pomysl sobie ze miales super sobote a ta banda zmij siedzi na kafe i nic tylko jad puszcza

Gość mała mi 123
o tym, że miał super sobotę to pomyśli czytając wyniki swoich badań w przyszłości:P

Gość innaaaa
mnogi nie se tylko sobie wsioku i ty SE lepiej poczytaj troche o polskim jezyku

Gość mnogi
super sobota zeby tylko nie miala super konsekwencji ja tez mam super sobote zaraz pobawie sie w lozku z moja sliczna dziewczynka....nie ze stara pocieta baba z czata ruchana w lesie tylko dlugi namietny seks z moim kochanym pieknym sloneczkiem takze mpja sobota tez mila, kazdy w koncu lubi co innego