Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BRRRRRRRRRRREEE

Zrobiłem to!!!

Polecane posty

Gość bereniczka
co za beznadziejny koles, robisz z siebie posmiewisko ...nie ma sie czym chwalic to zalosne! czy zabezpieczyles sie chociaz? taka kobieta moze miec wszystkie syfy swiata...

Gość mała mi 123
pisał już, że się nie zabezpieczył

Gość aniabra
nie zabezpieczyl sie? co za typ gdzie ty masz mozg, jestes totalnie nieodpowiedzialnym dzieciakiem ale bedzie jak zalapiesz hiva czy jakas weneryczna?! nie znasz baby, z duzym prawdopodobienstwem robila to z wieloma facetami podejrzanymi.... i nie nie zabiezpieczasz?! czlowieku:| zalamales mnie za 3 miesiace idz rob test na hiv.... nie wierze ze ktos jest taki glupi, to chyba prowokacja

Gość Maryśka:):*:):),,,,,,,,,,,,
dziecku kończą się wakacje i nie ma co ze soba zrobic, proponuje od września swoje umiejętności pisarskie zaprezentowac na polskim:P:P:P

Gość piderqa
jesuuuuuu ale frajer ze wsi :D nie założył kondoma bo bezpłodna :D ja pierdvole łuhahahahahahahahahahahaha zna kobite 2 tygodnie z pisania ale cymbał :D gdzie ty sie wychowałeś w buszu pewnie, w lesie w szałasie :D to nawet seksem nie można nazwać ...wykonałeś CZYNNOŚĆ KOPULACYJNĄ nie masz pojęcia co to jest SEKS :D

mysle, że on jest jednak z buszu chyba wilczyca go wychowała:P

Gość mała mi 123
właśnie to nie był seks nawet :)

Gość aniabra
tak, wiele par robi badania zanim zrobimy badania albo zaufamy komus (po dluzszym czasie) robimy to z gumka, tak jak wszyscy normalni ludzie!! tak , jak chcesz sie ruchac w takich okololicznosciach to musisz miec gumke, kazdy kurwiasz to wie:|

Gość majteczka
jesli znam faceta jakis czas, rozmawiam z nim i uznaje ze mozna mu ufac i wierzyc to po pewnym czasie robie to bez gumki (biorac tabletki) ale to rzadkosc..... jak z facetem ktory mial duzo partenerek ktorego nie znam to BEZWARUNKOWO, OBOWIAZKOWO, ZAWSZE w gumce zdarzylo mi sie z facetem robic se badania .... na zachodzie jest to czeste ale ty prawie ze z kurwa sie przespales:| ...nawet gorzej bo kurwa nie robila by tego bez gumki....wiec az sie poprosiles ty nie masz kolegow? nie gadasz nimi? nie czytasz ksiazek? gazet? nie wiesz o tym ze sieprezerwatyw uczywa? i nei tylko dlatego ze sie dziecka nie chce miec

jasne chyba u znachoea dziecko prosze cię położ się spać już lepiej bo majaczysz. Naprawde chyba masz juz jakas chorobr weneryczna

Gość mała mi 123
"A wy z każdym partnerem robicie sobie najpierw badania?" Nie, po prostu robimy to w gumce :) żeby się zabrać za seks, to trzeba mieć trochę rozumu kolego, a Ty masz 22 lata a nie wiesz, że gumkę należy założyć, szczególnie, że nie robiłeś tego ze stałym partnerem tylko z osobą, z która spotkałeś się pierwszy raz w życiu...

Gość majteczka
takich badan sie nie robi u ginekologa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! idzie sie do wenerologa, a hiv sie robi z krwi...tego nie widac:| no pieknie, poczytaj se w necie....czeka cie robienie testu

Gość mała mi 123
i nie ma wyników badania na hiv po jednej wizycie u ginekologa:/ matko:/ Ty wiesz w ogóle jak się takie badania robi???

Gość piderqa
na wyniki badań hiv się czeka trochę :D o czym ten frajer pirdzi ? :D jak można tak bezgranicznie komuś ufać ?:D skoro ona sie nie bała od ciebie zarazić to widocznie sama zaraża myślisz że bezpłodna kobieta nie zaraża syfem albo hivem ?:D

Gość aniabra
u ginekologa? dobre....ginekolog sie nie tym zajmuje:| niezla beka, nawet mi cie zal nie jest, ze mnozliwe ze jakiegos syfa zalapales. bez gumki to maz z zona dziecko robiacy i znajacy sie od lat albo kuzwa dwoje prawiczko dziewic... reszta powinna uwazac, i dobrze poznac partera i porozmawiac o przezlosci zanim wpadnie na taki pomysl

Gość innaaaa
kolego nie sluchaj tych bezmyslnych cnotek nie wydymek,ja czytalam twoje poprzednie posty i gratuluje ze sie odwazyles. Maryska rozumu to akurat tobie brak tak samo jak seksu.I do was wszystkich dziewuszek jedzie od was frustracja widac ze nikt was porzadnie nie zerznal dawno:)

Gość mederecki
oj mlody, niezle se narobiles gumek sie uzywa, szczegolnie z taka kuzwa z netu mam nadzieje ze ci sie upiecze :| tata cie nie uczyl? kolegow nie masz? gazet nie czytasz? prezerwatywy chronia przed chorobami przenoszonymi droga plciowa, ciaza to inna kwestia nigdy bym nie poszedl z obca laska bez gumki bez gumki to ze stala dziewczyna, po dluzszym czasie, jak tabletki by brala

Gość armulkaa
BRRRRRRRRRRREEE Robiliscie to bez prezerwatywy? Przeciez ta stara baba jak z Toba umowiął sie na seks przez czata,to i z innymi tez sie umaiwa,wiec moze jakąś chorobe weneryczna ma lub HIV-a.

ja proponuje szybsze rozwiązanie: weź miskę nalej wrzątku, dodaj ache albo jakiś kwas i zamocz w tym penisa;d trzeba odkazić;d

Gość piderqa
on ma 22 lata :D no soooorryyyyy :D podejrzewam że ma lekkie upośledzenie umysłowe ...to całkiem możliwe, ta dziecięca naiwność :D

Gość mała mi 123
innaaa widać, że jesteś niedojrzałą osobą po tym co piszesz i Ty pewnie tak jak autor nie wiesz co to seks nawet:P więc nie wypisuj tu, że komuś brakuje tu czegoś o czym pojęcia nie masz:)

Gość armulkaa
BRRRRRRRRRRREEE Radze ci chłopie po tyg.od stosunku z ta starą baba zrob WR.I po poł roku zrob test na HIV

Gość Hank
Oby zdechł na aids :D

Gość pikolinka
haha, tak se wmawiaj, nic ci innego juz nie zostalo mysle ze ona jest jedna z ostatnich osob ktore moglyby byc czyste czytajac to co o niej pisales i faktycznie to ze sama nie prosi o gumke, prawdopodobne ze cos ma jak simon mol, on tez gumek nie chcial

Gość armulkaa
On ma 22 lata a ta stara ma chyba 36 :-)

Gość A to ciekawe
"jak z facetem ktory mial duzo partenerek ktorego nie znam to BEZWARUNKOWO, OBOWIAZKOWO, ZAWSZE w gumce" W tym zawodzie BHP jest najważniejsze !!! ;)