Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BRRRRRRRRRRREEE

Zrobiłem to!!!

Polecane posty

Gość piderqa
nie,ona mu pisała o drugiej ciązy,o powikłaniach,chorobach i co ma wycięte :D pierwszy raz słysze żeby kobieta mająca zamiar sie bzykać z gostkiem poruszała takie tematy przed konsumpcją seksualną :D

Gość piderqa
może ma pochwę wyciętą i waliłeś przestrzeń międzyflakową :D

Nie wiem co ma wycięte. Napisała tylko, że miała powikłania i jest bezpłodna. I chyba normalne, że to wyszło skoro rozmawialiśmy o zabezpieczeniu. O wielu rzeczach szczerze rozmawialiśmy, bo mamy o czym rozmawiać. Dobra, będzie chyba lepiej jak stąd pójdę.

Gość jkjk hgh
to zazdrosnicy pisza a Tobie gratulacjie BRR:)

Gość piderqa
człowiek zabezpiecza się nie tylko przed ciążą ale też przed chorobami,nie tylko hiv dzieciaku :D

Gość Maryśka:):*:):),,,,,,,,,,,,
Chłopcze jesli dla Ciebie to jest taka radość to za wiele sobia nie reprezentujesz

A będziecie się jeszcze spotykać? Bo jeśli tak, to potem będziesz już się czuł bardziej komfortowo, będziesz wiedział czego mozesz się spodziewać i będziesz bardziej zrelaksowany. Wtedy erekcja na pewno bedzie normalna. Ewentualnie pozostaje Ci znaleźć sobie dziewczynę na stałe i szlifować umiejętności:) Nie od razu Rzym zbudowano ale z czasem opanujesz sztukę:)

Gość piderqa
chwali się że doopą ruszał szybko:D

Gość jkjk hgh
juz nie ujadac pomarancze do szeregu:)

Nie znasz mnie, więc wyjdź stąd, bo to o tobie dobrze nie świadczy, jeśli kogoś w ten sposób oceniasz nawet go nie znając. Więcej już ci nie odpisuję, bo tacy ludzie jak ty potrafią zniszczyć innych swoimi niesprawiedliwymi atakami.

Maryśka, ty na pewno jesteś jeszcze dziewicą bo właśnie dziewice zawsze najbardziej krzyczą ze seks w ogóle nie jest ważny itd a jak już poczują kutasa to się opędzić od nich nie można:) ciekawe, że na seksie najlepiej znają się dziewice i one zawsze lepiej wiedzą że bez seksu człowiek też może żyć. Pewnie moze ale co to jest za życie?

Gość piderqa
liczy się fakt że ruszał doopą a nie co czuł on albo ona,pozatym ona nie miała orgazmu :D ale to nie ważne,ważne że doopa machała :D

tylko winny sie tłumaczy, ale jesteś znerwicowany chłopcze nie dziwie się, że ci nie chciał dobrze stanąc.... proponuje melise, przed ręcznym:P

piderqu, dobre to było dobre:) Normalnie żółwik:)

W wieku 22 lat powinieneś mieć dużo więcej rozumu, bo na tą chwilę masz spory niedobór... Ujawniając swój wiek pogrążasz się jeszcze bardziej;) czekamy na rozwój sytuacji;d

Marna synku to jest Twoja historyjka a nie moja rzekoma prowokacja:)

Gość piderqa
hehhehe:D zółwik

Gość hiphoppottam
wiesz albo się to robi albo się o tym pisze :D wybór należy do Ciebie :D

Gość mała mi 123
Dla mnie wcale nie masz czym się chwalić..pierwszy raz powinien być taki, że go zapamiętasz jako coś wyjątkowego..przynajmniej powinieneś do tego dążyć...a nie przespać się byle gdzie byle z kim...Druga sprawa mimo, że kobieta jest bezpłodna (albo tak tylko twierdzi) to tak jak ktoś napisał wcześniej istnieją choroby weneryczne, więc sama higiena nakazywałaby założyć prezerwatywę. Co do kobiety, z którą to zrobiłeś to nie uważasz, że coś tu nie gra? Jasne, rozumiem, że ma swoje potrzeby seksualne, bo jest sama, ale nie rozumiem po co umawia się z niedoświadczonym prawiczkiem, który jej nawet orgazmu nie zafunduje...jakby tak chciała Ci pomóc, to raczej przemówiłaby Ci do rozsądku, żebyś poczekał z kim Cię coś połączy...w ogóle co to za wstyd być prawiczkiem/dziewicą??? dla mnie wstyd opowiadać o tym jak się puściło z panna, która się zna 2 tyg przez internet.

Gość oooo czytałam
te topiki i widze, ze nareszcie sie spotkałes, to dobrze i co? czujesz, ze to jakis przelom, czy niebardzo? a ona co? na zywo wydała sie bardziej normalna, czyli taka bez blasku...?

Gość Ale wpadka:D
Szkoda go, naiwny, ale szkoda go

raczej bez rozumu jak autor

Gość mała mi 123
fakt autor rozumu nie ma za wiele...

Gość aniabra
boze co za paranoja to kobieta a nie przyrzad do cwiczen, zreszta jakas beznadziejna kobieta nie badz taki pewny ze jest bezplodna, nigdy nic nie wiadomo.... no ale nie mow ze gumki nie uzywales? jesli nie to szykuj sie na test hiv

Gość mała mi 123
najlepsze, że niektórzy tutaj gratulują jakby było czego

Gość mnogi
uuu....ona po ciazach to pewnie byla rozlazla i rozciagnieta i malo co czules nie zabeczpieczales sie ? nie zartuj? chcesz miec hiva?! jestes nienormalny;|