Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BRRRRRRRRRRREEE

Zrobiłem to!!!

Polecane posty

Spotkaliśmy się. W zasadzie nie denerwowałem. Wiadomo, że był stresik, ale ona jest kobietą bardzo w porządku i nawiązaliśmy wspólny język. Wyjechaliśmy za miasto i znaleźliśmy miejsce w lasku. Sam się nią zająłem, nie wstydziłem się. I zrobiliśmy to :) Co prawda nie stanął mi do końca, to chyba przez stres, ale stanął na tyle żeby w nią wejść. Dziwnie się poczułem jak robiliśmy to po bożemu. Dotąd widziałem to na filmach, a teraz sam to robiłem :) Nie sądziłem, że to takie proste. Zero w tym filozofii i szybko ją popychałem, a myślałem, że szybko będzie trudno :D Potem usiadła na mnie i po chwili skończyłem w niej. Tak jak pisałem jest bezpłodna, więc mogłem to zrobić. Potem jeszcze sobie pochodziliśmy nad jeziorem i pogadaliśmy. Było bardzo miło i nie żałuję. Teraz już tylko trenować się skoro wiem już jak to wygląda. To był mój pierwszy raz i po pierwsze nie miałem pełnej erekcji. Później powiedziała mi, że tuż przed wejściem w nią nawet mi zmalał. No i nie trwało to długo... Kilka minut. Ale sądzę, że jak się postaram i będę częściej to robił to spokojnie dam radę dłużej :) Nie jestem już prawiczkiem, ale jeszcze tego nie czuję...

Gość pracow niczka
a później stanie się cud i będzie dzidzia :D

Gość wisnióweczka
boszszsz... co Ty wiesz o seksie, ale ucz się ucz :-) A na pewno bezpłodna była, bo one tak mówia czasem, a mzoe samotna i chociaz dziecko chciała mieć ?..:-)

haha swój chłop:) Gratulacje! Też rbiłem takie numerki w lesie i innych nietypowych miejscach, co prawda to było z moją dziewczyną ale w plenerze jest fajnie. przygodny seks jest swietny ale jednak mimo wszystko preferuję z kobietą którą się kocha, wtedy to już jest magia!

Adamsky, zgadzam się z Tobą. Gdyby to była własna dziewczyna, którą się zna i coś się do niej czuje to byłoby jeszcze lepiej. A tak to poznałem ją na żywo, a kilkanaście minut później już to robiliśmy bez żadnych większych przygotowań, więc nie mogło być aż tak idealnie. Nie byłem też zbyt mocno podniecony, ale na tyle, że udało się to zrobić. Boże, a ja wyobrażałem sobie, że to nie wiadomo co... że to będzie trudne, wyjątkowe. A to było takie... ludzkie i zwyczajne. Warto było, bo mogłem dłużej czekać i wtedy bym się rozczarował.

Gość Maryśka:):*:):),,,,,,,,,,,,
Ile ty masz lat chłopcze?albo jesteś bardzo młody albo taki tępy ze klękajcie narody

Gość piderqa
najpierw że bezpłodna,później że ma dwoje dzieci :D

Gość pierwsze koty za płoty...
teraz musi być już tylko lepiej;)

Chyba bardziej to on się cieszy ze swojej głupoty, bo ja nie widzę w tym powodu żeby się szczycić przed całym światem. Młody a tak przedmiotowo traktuje kobiety i cały ten akt miłosny

Gość piderqa
cały życiorys jej znasz oraz historie chorób niczym kartoteka medyczna:D

Gość jkjk hgh
widzisz ciesze sie:) a spotkacie sie jeszcze?

Gość piderqa
ale skoro wiotki członek jej wchodzi to musi być niezła rozklapicha :D

Nie traktuję przedmiotowo kobiet. I na pewno nie jestem tępy. Nie oceniaj mnie jeśli mnie nie znasz. Przecież z mamą tym się nie podzielę, a zakładałem tu wcześniej tematy i dlatego piszę jak cała historia się skończyła. Widać, że jest źle jeśli ktoś inny jest radosny...

Gość piderqa
w ciasną dziurkę flaczka nie wsadzisz :D

Nie był wiotki... Po prostu nie osiągnął pełnej wielkości, był mniejszy niż zawsze. A o chorobie mi pisała po prostu. Nie wiem kiedy się spotkamy kolejny raz. Na razie mi wystarczy :)

Gość jkjk hgh
piterga a nie marudz:D ja tam sie ciesze BRBRBR

Gość chyba o mnie pisze
wiecie co, tragedia. Nie polecam seksu z prawiczkami.

No z mama sie tym nie podzielisz bo wiesz, że nie ma sie czym chwalić i prawidłowo. Kolego czy koleżanko od rozklapichy... to było the best!!!!!!!!!!!

Kilka osób prosiło mnie o napisanie finału tej historii, więc dla tych osób to robię. A jeśli komuś się nie podoba to nie śmiejcie się ze mnie.

Gość pyszka
Dobrze, że mi się taki jełop nigdy nie trafił...:D A gumka gdzie???????? Stać Cię na alimenty?????Albo wenerologa??????

Gość jkjk hgh
wszystko chcecie zepsuc a kkysz moce piekielne:D