Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghdsfhfdh

odpowiedniki perfum - używacie?

Polecane posty

ja również podpisuje się pod powyższymi komentarzami, zdecydowanie www.zapachowiec.pl, trwałość i jakość perfum najlepsza, a ceny zadowalające :D

Gość gość
Lubisz perfumy?Chcesz pięknie pachnieć?Mieć swój ulubiony zapach w bardzo atrakcyjnej cenie?Cenisz jakość? Zapraszamy do magicznej krainy zapachów LIVIOON❤ Świetna jakosc(20%zaperfumowania) Piękne flakony i cudowne zapachy ❤ LIVIOON specjalizuje się w sprzedaży luksusowych perfum pochodzących z Francji. Zapachy inspirowane światowymi markami. W ofercie również kosmetyki pielęgnacyjne. Gwarantujemy doskonałą jakość,świetne zapachy oraz przystępne ceny

Gość gość
LIVIOON Napisz wyśle pełna listę Livioon.joannag@gmail.com

Gość gość
taaaak! nie ma co przepłacać w drogeriach :), ja zamawiam na goia.pl , i jestem bardzo zadowolona :)

Gość gość
Zdecydowanie tak, kiedyś koleżanka mnie namówiła żebym spróbowała kupić na goia.pl (wiadomo jak mi się nie spodoba nie muszę kupować znowu) a jednak okazało się, że od tamtego momentu kupuję tylko tam :D także polecam!

Gość gość
ja też kupuję na zapachowiec.pl, pierwszy raz z tej strony perfumy kupił mi mój chłopak na urodziny, i na początku bał się jak zareaguję na "nieoryginalną buteleczkę", ale ja byłam nimi zachwycona! zdecydowanie wolę mieć więcej perfum, a nie przepłacać za buteleczkę :D i od tego momentu kupujemy perfumy tylko tam :)

Gość Maciej18
Osobiście polecam stronę http://www.edp24.pl/ mają ładnie pachnące perfumy które utrzymują się długo, wysyłka ze strony jest bardzo szybka, wiec czekać nie trzeba. Używam perfum Paris Avenue a dokładnie tych http://www.edp24.pl/p535,pa-382-paris-avenue-victorian-man-woda-perfumowana-100ml.html Są w bardzo dobrej cenie i mają 100ml pojemnosci także wystarczą na bardzo długo

Gość Davidson8
Sam kupuje na http://www.edp24.pl/ tak jak ktoś powyżej, Perfumy trwałe i ładnie pachną a dodatkowo są w buteleczkach po 100ml więc też są wydajne. Dodatkowo otrzymałem próbki i szybką wysyłkę. Teraz wiem gdzie wybiorę prezent na walentynki dla swojej kobiety :)

Gość gość
jak odpowiedniki perfum to tylko www.gashio.pl najtrwalsze i wszystkie po 14,99zł !

Gość gość
Ładne i trwałe odpowiedniki są na galeriazapachow.pl. Kupuję tam od dawna damskie i męskie perfumy i nigdy się nie zawiodłam. Obecnie dla siebie kupiłam Versace - Crystal Noir i jest świetny ;)

Gość gość
Ja jak najbardziej polecam Giorgio Armani - Si ze strony Zapachowiec.pl

Gość gość
Strona zapachowiec.pl - perfumy trwałe oraz wydajne mnie zachwyciły - Carolina Herrera- 212 herrera

Gość gość
A co myślicie o sklepie www.perfumyinspirowane.pl ? Tylko 13 zł za 35ml. Opłaca się ktoś korzystał?

Gość gość
Polecam stronę zapachowiec.pl perfumy są trwałe i na prawdę lepsze od oryginałów przekonałam się o tym nie raz

Gość gość
Oczywiście zamawiam ze strony zapachowiec.pl i jestem bardzo zadowolona z wyboru strony perfumy spisują się fantastycznie, długo pachną, utrzymują się też długo i cenowo są atrakcyjne polecam zajrzeć ;)

Gość uliusza
Z moich doświadczeń to jedna z lepszych opcji to http://edp24.pl/ jeśli chodzi o odpowiedniki. Szczególnie, że dużo jest wersji de luxe, które dorównują nawet zaperfumowaniem i trwałością w wielu przypadkach.

Gość gość
Ja tez polecam perfumy livioon, zapach identyczny, są to normalne trwałe perfumy a nie jakies wody perfumowane czy toaletowe. Naprawdę warto a jak się zarejestrujesz to jeszcze 30% stałego rabatu się dostaje na zawsze. https://sklep.livioon.com/shop.html Zainteresowanym na email wyślę aktualną listę zamienników

Gość gość
dorota0793@gmail.com to moj email :)

Gość gość
Używam odpowiedniki, ponieważ szkoda mi pieniędzy na oryginalne perfumy. Odpowiedniki firmy Goia są moim zdaniem dobrej jakości i w dobrej cenie. Najbardziej spodobały mi się perfumy Versace- Crystal Noir. Polecam do przetestowania ;-)

Gość gość
Oferuję doskonałej jakości odpowiedniki/zamienniki perfum 33ml . Oferuję doskonałe zamienniki/ odpowiedniki perfum33ml Zamienniki perfum 33 ml produkowane są z najwyższej jakości olejków zapachowych. Znajdziesz tu odpowiedniki perfum wielu znanych światowych marek, które były inspiracją zapachową. Swoje ulubione zapachy znajdą tutaj zarówno Panie jak i Panowie. Wszystkie perfumetki w naszym sklepie zapakowane są w poręcznych buteleczkach 33 ml, które możesz łatwo zabrać ze sobą. Sprawdź i przekonaj się! Zapraszam serdecznie do sklepu aleperfumetka.pl

Gość gość
Polecam sklep aleperfumetka.pl bardzo trwałe zapachy i długo się utrzymują , realizacja zamówień błyskawiczna, kupuję już kolejny raz

Gość Angelika
Dnia 21.08.2010 o 23:09, Gość ghdsfhfdh napisał:

Oczywiście że chciałabym mieć oryginały, ale zwyczajnie - za mało zarabiam by sobie je kupować. Może i na jeden bym sobie mogła pozwolić, ale lubię różnorodność, więc trochę z bólem serca ale kupuję "zamienniki". Trudno mi jednak znaleźć dobrą firmę czy też rozlewnię - z trwałymi zapachami jak najbardziej podobnymi do oryginałów. Możecie jakieś polecić?

Ja kupuje od nich www.sensation.com.pl i jestem mega zadowolona. Zapachy maja cudowne i nie odbiegają od oryginałów 

Gość Olfa

Biedota.

Gość Kasia

Ja osobiście polecam tą stronę https://anialyskawa.livioon.com/ znalazłam ją na facebook i od kilku miesięcy zamawiam perfumy cena dobra, trwałość super szybka wysyłka. A dodatkowo są inne produkty taka mała drogeria polecam. A po listę odpowiedników można pisać na fb właśnie https://www.facebook.com/produktylivioon/

Gość sssssanderka

oczywiście, że ja używam tych odpowiedników 🙂 kupuję je na perfumik.pl 🙂 super cena, szybka wysyłka i duży wybór - to są największe plusy. Do tego te perfumy są naprawdę przyzwoitej jakości bo na moim ciele długo się utrzymują 🙂 

Gość anel

Jest tego naprawdę sporo, prawie każdy perfum ma swój odpowiednik. W sumie tak samo lekarstwa i wiele innych innych rzeczy. Mi się zdarza używac, zazwyczaj są mniej trwałe, ale jednak różnica w cenie jest często 10 razy większa. Więc no można się psiknąć najwyżej dwa razy i tak wyjdzie 5 razy lepiej. A mi najbardziej odpowidają te z Paris Avenue. najtaniej wychodzą w perfumeriii edp24 
 bo czesto są w promocji. Przykładowo cocoe marybelle jako odpwoednik channel mademoisseelle, albo efeinity jako odpowiednik calin klein eternity, chelio czyli chloe

Gość Izora

ja już używam tylko zamienników, a to dlatego że szkoda mi kasy na te perfumy z perfumerii z galeriach. Przecież ich ceny są horrendalne...;/ a za taki zamiennik z perfumik.pl to płacisz grosze bo jakies 15zł. A różnicy w zapachu prawie żadnej nie ma

Gość perfumy

francuskieperfumy.pl -bardzo trwałe -100ml. -31 zł 

czy wiecie jaki jest odpowiednik Joanny Krupa??

Gość gość

Z takimi sklepami testerownia24h.pl/ to do drogerii też przyznam nie chodzę. Nie ma żadnego sensu. A tak poza tym wody toaletowe warto brać na wiosnę, lato. Woda toaletowa najlepiej pachnie właśnie przy wyższych temperaturach. Tak czytałam na ciekawszych blogach o modzie damskiej. Przyznam, że to się faktycznie sprawdza.