Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynazwarszawyyy

nie wierzylam ze moge miec chlopaka

Polecane posty

za niska sie ocenialam a teraz ? mam madrego , zabawnego super normalnie z charakteru faceta a do tego jeszcze jest bardzo ladny normalnie nie moglam lepszego wymarzyc a juz myslalam ze do konca zycia bede sama musicie uwierzyc w siebie naprawde ! ja przypadkowo go spotkalam a teraz ciesze sie zyciem !!

Gość Żal sięga zenitu
Gratuluję i spierdalaj

Gość a ile lat jak go poznałaś?

No to masz fajnie :) Ja z własnego wyboru jestem sama, nie szukam na przymus, co ma być to będzie. Jak mam trafiać na samych frajerów, to wolę poczekać na jakiegoś księcia.

zal siega zenitu , zazdroscisz ? bo nie wiem co niby te slowa maja znaczyc.. obudz sie ja mam teraz 17 on 24

monia wiesz tez tak uwazalam , chcialam szkole skocznyc a moze i na studiach kogos poznac ale uwierz...jak poznasz tego jedynego to on bedzie dla ciebie najwazniejszy , nic nie stanie ci na drodze !! :)

Gość tania jania
no to faktycznie był ostatni dzwonek

No tak, zgadzam się. :) Tylko ,że nic na przymus, niech wszystko toczy się w swoim tempie, jak będzie jakiś właściwy, to pewnie to wyczuję, narazie sami debile, także więc jestem nadal sama samotna, ale dobrze mi z tym ;D

ostatni ? :) mozna tez pozniej poznac , nie mozna przeciez z byle kim chodzic ja mam milego , kochanego wrecz chlopaka , taki charakter jakby mial kazdy to nie bylo by tyle samotnikow c facetow co narzekaja na kobiety sa cyniczni , zgryzliwi i wgl.

Gość tania jania
to co napisałam to sarkazm, ton twojego posta wskazywał, jakbyś straciła nadzieję w wieku lat trzydziestu a tu się okazuje, że jesteś młodą srajdką, której się wydaje, że spotkała ideał

tania jania aacha ok no faktycznie gowniara ze mnie , bo stara nie jestem ale naprawde on jest kochany , opiekunczy ,, moze i ma jakies wady ale sa one male tania jania , nie wierzysz w idealy ? moze jestes samotna i zle mi zyczysz :(?

Gość tania jania
nie wierzę ale to inna historia ale tobie życzę powodzenia, wszystkie doświadczenia są potrzebne bo nad kształtują, uczą i dają nowe emocje, ciesz się:)

ok dziekuje ci :) mam nadzieje ze to bedzie ten jedyny , tak czuje nie chce go stracic naprawde wiem ze zycie z reguly robi z nami co chce.. ale moze zroobi wyjatek

Ja w moim widziałam anioła, a potem nie wiem co on sobie zaczął wyobrażać, bo po dwóch latach związku zaczął mnie wyzywać i nieraz próbował podnieść na mnie rękę, także więc, póki co -MAM DOŚĆ FACETÓW.